Hatharom / Blog / Bejegyzések
A kezdetek
A szerző szeretné letesztelni, hogy képes -e hosszabb távon profitot elérni sportfogadásból. Egy kezdő sportfogadó tanulási...

A szerző szeretné letesztelni, hogy képes -e hosszabb távon profitot elérni sportfogadásból. Egy kezdő sportfogadó tanulási folyamatának dokumentálására és a menet közben felmerülő tanulságok, tapasztalatok megosztására szolgál ez a blog. A szerző reméli, hogy a blog inspirációt nyújt majd más fogadóknak, valamint céljai megvalósításához kap majd egy kis segítséget profi sportfogadóktól is, és idővel a Hatharom.hu válhat a magyar sportfogadó közösség törzshelyévé.

A szerző:
A Hatharom.hu és PokerAkademia.com csapatának tagja, korábbi profi pókeres. Évek óta otthonosan mozog az online gambling világban, jól ismeri az online pókertermeket és sportfogadó irodákat. Szereti a sportokat, de eddigi sportfogadó tapasztalata minimális. Nem válik előnyére, hogy az elmúlt években csak felületesen követte a sporteseményeket. Erőssége a kitartás, nyugodtság, bankroll menedzsment és az érzelem mentes logikus gondolkodás.

Megfigyelések:
A szerző tapasztalatai és megfigyelései szerint a magyarországi sportfogadó kultúra jelenleg még eléggé alacsony szinten áll. A fogadásnak Magyarországon nincs olyan hagyománya mint például Angliában vagy az USA-ban, és mint minden más újdonság elterjedéséhez és meggyökerezéséhez időre van szükség. A szerző reméli, hogy a Hatharom.hu tartalmi (sport hírek, elemzések, sportfogadó stratégiák és tippek), fejlesztési (élő eredmények, tippligák, totó, statisztikák) és közösség szervező munkája (sport és sportfogadó fórumok, blogok) révén érdemben hozzá tud járulni az érési folyamathoz.

Sportfogadás célok:
A szerző a siker érdekében fontosnak tartja a konkrét célok kitűzését:
- 5-10% ROI (profit/feltett tét) elérése
- 50-100 tipp/hó fogadási mennyiség
- egy tippre feltett tét a bankroll 2-5%-a
- direkt időráfordítás 1-2 óra/nap

Elsőre ránézésre a célok eléggé ambiciózusnak tűnhetnek, és valóban azok is. A szerző szereti a kihívásokat. :) Későbbi blog bejegyzésekben részletesen elemezzük majd az egyes célokat és az azok eléréséhez vezető utat. A tanulási folyamat és a tapasztalatok fényében a célokat folyamatosan finomhangoljuk.