Hatharom / Blog / Bejegyzések
Napi mérkőzés: Venezuela-Argentína
Egy nagyobb szünet után újra virtuális tollat ragadok és megosztanám mai mérkőzésem tippjét és a miértjét.

Sziasztok!

Copa America, eddig viszonylag passzívan követtem a lefolyását, és nem is igazán fogadtam rá, most viszont már elérkezettnek látom az idejét, már csak azért is, mert a Brazil meccsről lekéstem, pedig az oldal tippjét, miszerint nincs benne a hendis Brazil győzelem én is osztottam.
Mai mérkőzésünk a Venezuela-Argentína

Szívem szerint a vendég csapatnak szurkolnék és bízom is a továbbjutásunkban, ugyanakkor csapnivaló és kiábrándító az a teljesítmény amit eddig láthattunk tőlünk, dacára, hogy a legjobb játékosuk véleményem szerint megtesz mindent azért, hogy sikerre vigye a válogatottat. Beszédes kép volt az egyik csoportmeccs végi amikor is Messi még robotolt, a többiek meg már mint a reumás vénemberek csak fújtattak, és szenvedtek a hosszabbításban.

Venezuela eddigi Copa mérlege "nem jó, de nem is tragikus"
3 meccs: 3 rúgott, egy kapott gól
1 győzelem és 2 döntetlen

Argentína egy kiszenvedett Katar elleni győzelemmel és nem kis mázlival, de továbbjutott.

Ugyanakkor tétmeccsen utoljára 3 éve nyertek csak rendes játékidőben Venezuela ellen, úgy, hogy különösebben fájó hiányzójuk nem volt.
Venezuela extra klasszis híján a csapategységben és egy biztonságosabb védekezésben bízhat, és elnézve a másik oldalon felvonuló csatárok eddig mutatott teljesítményét, sok találatot nem várhatunk, így akár egy under 2.5 is jó opció lehet, ugyanakkor a hiba bármikor benne van, így én inkább egy hendis Venezuela tippre adnám a voksom.
A Messi faktor szerintem egy gólban fog megmutatkozni, amivel le is tudják hozni a meccset, így 0-1, 1-2 amit várok a mérkőzéstől.

Tipp:
Venezuela +2 
Odds: 1.55
Iroda: Betfair