Hatharom / Blog / Bejegyzések
Napi mérkőzés ajánló ( Crystal Palace - Tottenham )
Jöhet az újabb forduló Anglia, és a világ egyik ha nem a legnivósabb bajnokságában. Egy élcsapat, akik mindig a csúcsra törnek...

Jöhet az újabb forduló Anglia, és a világ egyik ha nem a legnivósabb bajnokságában.

Egy élcsapat, akik mindig a csúcsra törnek találkozik egy nem túl jó formában lévő és a kiesés elől menekülő csapattal.

Christian Eriksen és Dele Alli újra játékra kész állapotban lesznek, visszatérve a sérülésből, Harry Kane formája pedig újra fellendülőben, egyre jobb teljesitményt nyújt úgy, mint a Wolverhampton és a PSV ellen is megmutatkozott. 
Nem mehetünk el ugyanakkor Son játéka mellett is, aki szintén fontos része lehet a Spurs játékának előrefele, ami gólban, gólokban is meg fog remélhetőleg mutatkozni.

És ha már gólok, úgy vélem képes lehet a CP is gólt rúgni, igy a BTTS mint opció felmerülhet, de ehhez azért majd a meccs képét inkább igazitanám egy élő fogadás alatt, mintsem, hogy már most ajánlást tegyek mellette. Már csak azért is, mert ha képesek azt a játékot, vagy akár csak egy kicsi részét is megvillantani, amint az Arsenal ellen tettek legutóbb, akkor okkal feltételhetünk tőlük is gólt.
(Tottenham vendég mérlege gólokat tekintve: RG14:KG6) 

Megnézve a két csapat mutatott játékát, tabellán elfoglalt helyezést, nem is igazán kérdés, hogy a Spurs a favorit. A magasabb odds egyedül amiatt ilyen "magas" véleményem szerint, ugyanis idegenben a jobb csapatnak mindig nehéz, és ez sokszor be is bizonyosodott már.

Tippem:

Tottenham nyer
Odds: 1.86
Iroda: Betfair