Hatharom / Blog / Bejegyzések
Erős kombi a hét utolsó két munkanapjára
Régóta terveztem egy blog indítását a hatharom.com oldalon, úgy gondolom, hogy ennek most jött el az ideje. A blogom teljes mértékben...

Régóta terveztem egy blog indítását a hatharom.com oldalon, úgy gondolom, hogy ennek most jött el az ideje. A blogom teljes mértékben sportfogadásról szól majd, tippek, elemzések, észrevételek, és egyéb hasznos dolgok találhatók majd a bejegyzésekben.

Az első posztom rögtön egy hármas kombiról szól, nagy erősnek érzem ezeket a tippeket, külön-külön nincs túl nagy szorzójuk a mérkőzéseknek, viszont egybegyúrva már komoly pénzt szakíthatunk vele.

PICK Szeged-Csurgó 30-23

A két csapat közt lényeges tudásbeli különbség van ráadásul a PICK tipikus hazai csapat, amit az idei mérkőzések is alátámasztanak, hiszen négyből háromszor a Szeged nyert. A Csongrád megyei csapat otthon kétszer is kiütötte a Csurgót (32-20, 34-20). A hazaiknál Niko Mindegía és Zubai Szabolcs könnyebb sérülést szenvedett a Sportong ellen, azonban az irányító és a beálló is a pályán lesz a Csurgó ellen. Az egyedüli hiányzó Jonas Källman, aki sérülése miatt már nem lép pályára az idei szezonban. A vendégeknél Szöllősi Szabolcs betegség miatt nem tudja vállalni a mai meccset, helyére a fiatal Döme Szabolcs került a keretbe.
Úgy gondolom, hogy ha nem is akkora különbséggel nyer a Szeged, mint a szezon korábbi szakaszában, de magabiztosan behúzza az elődöntő első meccsét.

Crvena zvezda-Cibona 70-75

A felek közt nagy a differencia a szerbek javára, akik hazai pályán vívják meg az Adria Liga elődöntőjét. Minden tekintetben jobb csapat jelenleg a Zvezda, ezért úgy vélem, hogy gond nélkül legyőzik csütörtökön a Cibonát. Részletesebb infókért kattints ide.

Real Madrid-Olimpiakosz 83-69

Noha 0-2-ről állt fel az Olimpiakosz a Real Madrid ellen, tehát a lélektani előny nála van, továbbá a legutóbbi két kiírásban megnyerte az Euroligát, úgy gondolom, hogy óriási meglepetés lenne, ha nem a Real Madrid jutna tovább ebből a párharcból. A Királyi Gárda hazai pályán legyőzhetetlen, Isten tudja mikor kapott ki utoljára a Caja Magicában, továbbá lényegesen erősebb játékoskerettel rendelkezik. Házon kívül sebezhető a Madrid, de otthon nem, ami szintúgy igaz az Olimpiakoszra. A görögök idén vendégként bukdácsolnak, a negyeddöntő első két meccsén is simán kikaptak. Lélektani előny ide vagy oda, szerintem a Real megnyeri a mindent eldöntő mérkőzést és bejut a Final Fourba.

A kombi szorzója: 1.72

A kombi téterőssége: 8/10

A kombit a Bet365-ön játszottam meg.