Hatharom / Blog / Bejegyzések
Férfi vízilabda Világliga selejtező
Záró forduló következik. Több érdekes mérkőzést is rendeznek, viszont csak egy találkozóban látok fantáziát fogadás terén.

Montenegró fogadja Franciaországot. Egy "tét nélküli" találkozóról van szó, a csoportban eldőltek a helyezések. Montenegró két szoros meccsen bukta el a csoportelsőséget Olaszországgal szemben. Emiatt szégyenkezniük nem kell. Jól játszanak. Franciaország nem tartozik az európai elithez, de feljövőben vannak, ha jó napot fognak ki, megnehezíthetik a nagyok dolgát. Úgy gondolom hazai medencében egy szép győzelemmel szeretnének búcsúzni a selejtezőktől, ebbe szeretnének "beleköpni" a franciák, remélem nem sikerül nekik. A tudásbéli különbség és a rutin a hazaiak mellett szól, a közönség támogatását is élvezhetik majd.

Háromesélyes piacon nem igazán érdemes fogadni a találkozóra, ezért kacsingatok a hendis piacra. 3,5-ös határt állapítottak meg a bukik. Ezt a hendit idegenben is hozta Montenegró. Az előjelek alapján nem kellene, hogy problémát okozzon ez a határ, 1.85 körül fogadható. Mivel a meccs "tét nélküli", ezért alacsony téttel játszom meg.