Hatharom / Blog / Bejegyzések
Esport - Blast Pro Series Miami 2019 2. nap
Tegnap jött a meglepetésen kívül az összes tippem és a formák is kirajzolódtak. Nagyon jó meccsek lesznek és a szorzók is nagyon jók, ezért íme a napi jóslat :). 18:00-tól kezdődnek a mérkőzések.

Astralis - MIBR (Astralis 1.16 - Unibet)

Brutális forma és valószínűleg újabb tornagyőzelem. Házat, kocsit, megtakarítást az Astralisra!

Navi - Team Liquid (26.5 fölött 1.9 - Unibet)

Mivel 1 mapos meccs, ezért egyik csapat sem fogja engedni a másikat és természetesen kell a győzelem mind a két csapatnak. Szoros lesz, de közepes téttel mehet.

Faze Clan - Navi (Navi 1.65 - Unibet)

A Faze nagyon szenved és nagyon rossz formában vannak, a Navi pedig nyerni jött. Közepes téttel mehet, hiszen az 1.65 elég ajándéknak néz ki :)

Astralis - Faze Clan (Astralis 1.20 - Unibet)

Az Astralis híres arról, hogy nagyon komolyan vesz minden mérkőzést. A Faze elég gyenge, de ők is beismerték twitteren, hogy ezek még nem az ő meccseik. Astralis mehet nagy téttel!

Cloud9 - Navi (Navi 1.40 - Unibet)

A Cloud9 valószínűleg teljesen utolsóként fog zárni, hiszen vice személyében új igazolással érkeztek, így nekik ez igazából gyakorlás, viszont a Navi véresen komoly szándékkal érkezett és kell nekik minden meccs. Nagy téttel mehet a Navi!

MIBR - Team Liquid (Team Liquid 1.35 - Unibet)

A MIBR tegnap bizonyította, hogy rossz formában van és NAF pedig nyilatkozta, hogy minimum a döntő. A MIBR számára itt már talán tét sem lesz. Overpass a map, ahol a Liquid statisztikailag is sokkal jobb. Közepes vagy nagy téttel mehet a Liquid.

 

Napi meglepetés

Astralis - Team Liquid (Team Liquid 3.00 - Unibet)

Az Esport híres arról, hogy sokszor nem tudják az irodák megállapítani a tényleges formákat a csapatoknál és előfordul, hogy a 4.95 szorzóval rendelkező csapat megalázza az ellenfelet. A jelenlegi Counter-Strike profi mezőnyt az Astralis-Liquid-Navi trió uralja, de ebből az Astralis kiemelkedik, hiszen hihetetlenül profi háttérrel rendelkeznek és minden versenyt zsebeltek eddig. Ezen a versenyen a világ 6 legjobb csapata mérkőzik meg és a mezőny kettészakadt, ezért is könnyű a fent említett tippekkel profitálni. Az elmúlt időszakban a nagy versenyeken a döntőben legtöbbször az Astralis és a Liquid találkoztak egymással. A Liquid simán nyert pályákat ellenük,de természetesen a végén mindig az Astralis győzött. A legutóbbi döntőn is 1-0 előnyről kapott ki a Liquid. Jelenleg nagyon jó formában vannak és a HLTV értékelése alapján a mérkőzés 5 csillagot kapott, ami azt jelenti, hogy csoportmeccs létére olyan mint egy döntő. 1 map lesz, ahol bármi megtörténhet és reméljük meg is történik. Kis téttel mehet a Liquid győzelme!

 

Mindenkinek sok szerencsét kívánok!