Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.15.Hollandiai bajnokság!
Sziasztok Ma Holland bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne! Den Haag - Oss mérkőzés!

Den Haag jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.50) így esélye a győzelemre (67%) viszont korábbi mérkőzéseit (80%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (8-0-2) eredménnyel (26:12) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Thomas Verheydt (16) és a fiatal 20 éves középpályás Sem Steijn (11) góllal viszont igen sok játékos (4-6) gólos a csapatban!

Oss jelenleg (18) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (6.50) így esélye a győzelemre (15%) viszont korábbi mérkőzéseit (20%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (2-2-6) eredménnyel (9:16) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a középpályás Kay Tejan (6) góllal viszont több játékos (2-4) gólos a csapatban!

Egymás ellen utolsó mérkőzésüket kell figyelembe venni hiszen a többi egymással játszott mérkőzésük igen régen volt!

Tippemnél figyelembe vettem Den Haag igen jó teljesítményét plusz hazai pályán elért eredményei a (2) helyre jó a csapatnak plusz elvettek a csapattól (6 pontot pénzügyek miatt) és egy illetve két mérkőzéssel kevesebbet játszott az előtte álló csapatoknál így győzelmével újra ott lehet a (2) helyen ami feljutást ér a csapatnak!

Oss idegenben változatos eredményeket ér el viszont utolsó négy mérkőzés mindegyikén szerzett gólt és egy győzelme is volt!

Bajnokságban gólátlag (3.06) hazai győzelem (42%) vendég győzelem (37%)

Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából Den Haag (gólok száma első félidőben 51.39%)

Oss (gólok száma első félidőben 33.93%)

Ezek az információk valamint jelenlegi formájuk illetve utolsó mérkőzésükön is meg volt ez az eredmény így nagy bizalom van benne,hogy ma is meglesz ez az eredmény a cél érdekében!

Tippem a következő!

Foci tippek innen onnan!-2022.01.15.hatharom.png

A mérkőzés (16:30) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!