Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 02.23.Bajnokok Ligája!
Sziasztok! Kérlek szépen szólok előre nem egyszerű mérkőzés lesz de annál nagyszerűbb és igen nagy érték van benne! Ma Bajnokok ligája mérkőzést ajánlok! Lazio - Bayern München mérkőzésre gondoltam!
Lazio változatos eredményeket ér el viszont jó formában van a csapat! A szorzó (4.60) így esélye a győzelemre (22%) viszont korábbi mérkőzéseit (8%) nyerte meg ilyen szorzóval! Kicsit lebecsülik a Laziót!

Hazai pályán a bajnokságban igen jól szerepel és a BL csoportban hazai pályán (2-1-0) eredménnyel (8:4) gólaránnyal végzett!

Legjobb gólszerző a csatár Ciro Immobile (14) góllal és most itt a BL mérkőzésen is megmutathatja gólszerző tudását viszont igen sok játékos (4-7) gólos a csapatban!

Bayern München szintén változatos formában van! A szorzó (1.67) így esélye a győzelemre (60%) viszont korábbi mérkőzéseit (50%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben a bajnokságban elég jól szerepel és a BL csoportban idegenben (2-1-0) eredménnyel (9:4) gólaránnyal végzett!

Legjobb gólszerző a csatár Robert Lewandowski (26) góllal és Thomas Müller (10) góllal aki ma sérülés miatt nem játszik viszont igen sok játékos (3-5) gólos a csapatban!

Egymás ellen ez lesz az első mérkőzésük!

Tippemnél figyelembe vettem Lazio hazai jó formáját!

Bayern München idegenben is harcos formáját!

Itt a BL ben gólátlag (2.95) hazai győzelem (44%) vendég győzelem (35%)

Igen fontos a mérkőzés szempontjából a Lazio hazai pályán (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)

Bayern München (idegenben (over 2.5) gól (66.67%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)

Mindkettő csapatnál lesznek hiányzók de olyan játékos kerettel rendelkezik mindkettő csapat,hogy így is remek csapattal tudnak kiállnia mérkőzésre!

Ezek az információk és a BL csoportkörben elért eredményeik azt bizonyítják legyen bármi is az eredmény ma gólokban fog látszódni!

Tippem a következő!

19064 V
Lazio - Bayern München
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
2,17

A mérkőzés (21:00) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!