Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.20.Szaúd - Arábiai bajnokság!
Sziasztok! Egy kora délutáni (16:10) - kor kezdődő Szaúd - Arábiai bajnoki mérkőzést ajánlok! Al-Faysaly - Al Hilal mérkőzésre gondoltam!

Al-Faysaly jelenleg (9) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (5.00) így esélye a győzelemre (20%) viszont korábbi mérkőzéseit (1%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (4-1-1) eredménnyel (9:4) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a (7) helyre jó a csapatnak!

Legjobb gólszerző a csatár William (3) és a védő Khaled Al-Ghamdi (3) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!

Al - Hilal jelenleg első helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.44) így esélye a győzelemre (69%) viszont korábbi mérkőzéseit (70%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (3-2-0) eredménnyel (16:6) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Bafetimbi Gomis (12) és a középpályás Carlos Eduardo (8) góllal viszont igen sok játékos (1-5) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Egymás ellen (0-4-12) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem,hogy egy kicsit lebecsülték az Al-Faysaly csapatát a bukik hiszen utolsó öt hazai mérkőzéséből (4) nyert és ebből kettő mérkőzés négy illetve öt gólos volt! Ezt nagyon fontos a mai mérkőzésen is figyelembe venni!

Al - Hilal idegenben is harcos és ahhoz,hogy megőrizze első helyét nyerni kell a csapatnak!

Mikor egymással játszottak rendre több gólos mérkőzések voltak és utoljára a kupa mérkőzésen (01.03) rendes játékidőben ilyen felállásban (2:2) lett az eredmény!

Bajnokságban gólátlag (2.90) hazai győzelem (50%) vendég győzelem (32%)

Ezek az eredmények és a jobb helyezésért való küzdelem valamint a jó gólszerző játékosoknak köszönhetően nagy a remény a mai több gólos mérkőzésre!

Tippem a következő!

32465 V
Al-Faisaly - Al-Hilal (KSA)
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,65

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!