Hatharom / Blog / Bejegyzések
Jöjjön a második
Jobbnál jobb meccsek jönnek a mai nap, számomra az angol csúcsderbi a Chelsea - Liverpool össze csapás előz meg nagyobb várakozást. Sarri lesz a...

Jobbnál jobb meccsek jönnek a mai nap, számomra az angol csúcsderbi a Chelsea - Liverpool össze csapás előz meg nagyobb várakozást.

Sarri lesz a következő??

Mourinho jőtt, győzött, ment, Conte jött, győzött, ment. Tükör sima bajnoki címek után bukás, véletlen vagy szándékos? Sarrival is nagyszerű rajtot vettek, végre labdabirtoklásra irányuló játék, ehhez égető szükség volt Jorginho megszerzésére. Az egész Liga leghatékonyabb játékosa passzpontosságbot tekintve. Adott lehet minden egy újabb nagy menetelésre, hisz BL nincs, csak a Vidi lehet nagy akadály. :D Szerintem egy vérbeli gólvágó hiányzik ebből a gárdából Drogba óta. Costa is ide sorolható még aki kiemelkedett. Klopp is megjegyezte a hétközi zakó után ez más, jobb focit játszó Chelsea. Nem költ már annyit Abra papa, de egy erős, fiatal keret van alakulóba. Persze hosszabb távra előbb utóbb ismét ki kell nyitni a pénztárcár, bár az se számít mindig, lásd.: MU.

Klopp munkája kijelenthetjük beérett. Hibátlanok eddig. BL-ben nagy lépést tettek a csoportelsőség felé, a hétközi Liga kupa az egyetlen hiba pont, bár nem feltétlen baj, dobni egy 1-2 kisebb kupát. Salah nem tündököl épp, ismét egy hatalmas hypenak voltunk szemtanúi a tavalyi évben? Na jó, csakis Ramos hibája lehet az egész.. Adós a jó játékkal, de egy ilyen meccs sokat lendíthet rajta. A Citynek a Poolt tartottam első számú kihívójának, ezt tartom is. Messze a vége még de nagyon fontos 3 pont lehet ez. 

Nehéz megjósolni mi fog történni egy ilyen meccsen. Bármi közbe szólhat, időjárás, sérülés, bírói ítélet. Óvatos kezdést várok most a Pooltól idegenben. Rengeteg párharc és kontra játékra épülő foci várható.

Tippem: Félidő X/Végeredmény H 7,3

Szurkoljuk ki!