Hatharom / Blog / Bejegyzések
MLB 2013 Szezon összesítés
Számomra tegnap este véget ért az idei MLB szezon. Innentől kezdve csak megfigyelőként követem az eseményeket. Zárásképpen íme az...

Számomra tegnap este véget ért az idei MLB szezon. Innentől kezdve csak megfigyelőként követem az eseményeket. Zárásképpen íme az idény végső tippstatisztikája:
 

Játszott tippek összesen: 167
Átlag odds: 1,92 (századra kerekítve)
Nyertes tippek: 95
Vesztes tippek: 69
Tét vissza: 3

Tipparány: 56,89 % (századra kerekítve)

Feltett tét összesen: 167 egység
Nyeremény: 183,5 egység
Profit: 16,5  egység

ROI %: 9,88

Amikor tavaly befejeztem a szezont, azt tűztem ki célul, hogy idén 55 % körülre kellene javítani a tipparányt. Ebből egyenesen következik, hogy volt honnan felhozni a dolgot... Mint a statisztika mutatja ezt a célt sikerült teljesíteni, és ez a majdnem 57 %-os tipparány a harmadik idényem után szerintem nem olyan rossz. Árnyalja a képet, hogy volt ez bőven feljebb is és heteken át stabilan 60 % felett tippeltem. Ezt aztán a végén nem sikerült tartani és bőven rontottam, de mindenképpen komoly jelzésértékkel bír arra nézve, hogy lehet ezt még sokkal jobban is csinálni.
Ezért a következő szezonra azt a célt tűzöm ki magam elé, hogy a tipparányt a lehető legjobban közelíteni kell a 60%-hoz. Ezzel párhuzamosan pedig a hatékonyságot és az eredményességet is javítani kell.

Összességében tehát elégedett vagyok a szezonbeli teljesítményemmel, és sok sikert kívánok Mindenkinek a playoff küzdelmeire! Hatalmas párharcokra és meccsekre van kilátás!

Erőimet innentől az NFL küzdelmeire koncentrálom, és nemsokára az NBA új idénye is kezdetét veszi így fél szemmel már arra is figyelni fogok.