Hatharom / Blog / Bejegyzések
2017. 11. 20 - Hétfő
Sziasztok! Ha már ilyen jó sportfogadó közösség alakult itt ki a hatharom.com-on, gondoltam belevágok itt is megosztani a tippjeimet a...

Sziasztok!

Ha már ilyen jó sportfogadó közösség alakult itt ki a hatharom.com-on, gondoltam belevágok itt is megosztani a tippjeimet a nagyérdeművel, mivel úgy látom, hogy a jégkorong eléggé elhanyagolt sportág errefelé.

Magamról annyit kell tudni, hogy nagyjából 2002 óta követem az NHL-t, 3 évvel ezelőtt meg belemélyültem jobban a jégkorongba, hogy sportfogadásban kamatoztassam a tudásomat. Ezáltal megnyitottam a kapukat a többi jégkorongbajnokság előtt is.

Tavasszal tértem át a mérkőzés győztese opcióról a döntetlen stratégiára, ami idáig egész jól termelt, és a kisebb hullámvölgyeket is gyorsan vissza tudtam hozni 1-2 jó tippel a magas oddsoknak köszönhetően. A tippjeim statisztikai alapúak, nem bízom a megérzésekben vagy az órákig tartó elemzésekben, a számokban viszont annál inkább :)

A tippjeim, hacsak külön ki nem emelem, mindig X-re szólnak, és egységes tétekkel játszom meg őket. Mindenkinek a saját fantáziájára bízom a tétek nagyságát, de én a kezdő bankrollom 3%-ánál többet nem rakok semmire :)

Kezdetnek hajnalra a következő két NHL meccset szemeltem ki döntetlenre:

Nashville Predators - Winnipeg Jets @tippmix pro 3.65 - VESZTETT
San Jose Sharks - Anaheim Ducks @tippmix pro 3.75 - NYERT


Legyen velük szerencsénk!