Hatharom / Blog / Bejegyzések
Müller Rózsa nem szerződteti Pelét és a Poolt?
A körülöttünk létező létformáról és eseményről sokunknak más és más véleménye van, ezért...

A körülöttünk létező létformáról és eseményről sokunknak más és más véleménye van, ezért mindenki próbálja objektíven nézni a valóságot, illetve a jövőt. Mondanom sem kell, sokuknak nem jön össze.

Pelé csapta ki nálam a minap a biztosítékot. A mindig hithű brazil brazilt csak brazíli (elnézést) magasságokba hajlandó emelni. Az egyik összecsökevényesedett helyi brazil lapnak elárulta a titkot. Az univerzum jóslatát. Azt, amit még az Ezo Tv, de még Müller Rózsa tízmillószoros astro-energiája sem tudna megfejteni egy reménytelen öregasszony 360 forint + áfás telefonhívásból. Na mi az? Nah? Hát az, hogy Pelé szerint Neymar ugyanakkora tehetség, mint Nelsinho Piquet. Ne, ismétlem Ne keresettek rá a Forma1 brazil csodájanak dobogós helyezéseire. Segítek, 1 db volt. Ezúton gratulálok Pelének a magasröptű hasonlatához, habár nem csalódtam, ő a focihoz ért(ett), semmi máshoz - Dundikának is inkább a címlapfotója ragad gusztustalanmód az asztalodhoz, nem a lemeze.

Nagyon nyers gondolat támadt bennem a reggeli ürítésem alatt, miközben a Liverpool és a siker közötti kapcsolat hiányzó láncszemeit kerestem. Gondoltam a bélműködésem eredménye és a Pool csapat közös, egy szavas jellemzésére, de ez egy kulturált blog lenne, én pedig megpróbálom az olvasóval kitaláltatni a dolgokat - a sértődés elkerülése végett. Meg kell értenetek, hogy nem írhatom le egyszerűen, hogy szar. Körbe kell ezt írnom, tehát... ööö... elég, ha csak annyit írok, hogy Downing? Jó tudom, múlttal igen, de jelennel nem rendelkező (persze ez csak részben igaz, hiszen ott egy nagyon fontos ligakupa... hehe) csapatba belerúgni illetlenség, ezt már megtanultam a rengeteg védekező-terelő Arsenal/Sevilla/Roma drukkertől. Belegondolva, nem akarom negatívan zárni a Gerrard-ék sikertelenségének realisztikus feltárását. Nem szeretnék gonosz lenni, mert ez olyan lenne, mintha meggyújtanék egy cégvezetőből lett tehetetlen, alvó, részeg hajléktalant.

You always walk alone..