Hatharom / Blog / Bejegyzések
Prva liga, 7. forduló - tippek
Slaven Belupo - Rudeš 5. helyen áll a Slaven, a Rudeš a legutolsó. Ezzel együtt nem gondolom, hogy olyan egyszerű dolguk lesz a koprivnicaiaknak. Mondom ezt...

 

Slaven Belupo - Rudeš

5. helyen áll a Slaven, a Rudeš a legutolsó. Ezzel együtt nem gondolom, hogy olyan egyszerű dolguk lesz a koprivnicaiaknak. Mondom ezt úgy, hogy a Rudeš két játékosra (Vucora és Borekovićra) eltiltás miatt nem számíthat. Szoros meccset várok, és még ha nem is sikerül a Rudešnek a hőstett, akkor is kis gólkülönbséget.

 

Inter Zaprešić - NK Rijeka

Valahogy az Inter ilyen se hús - se hal csapat, mert annyi kakaó sosincs bennük, hogy a felső középmezőnyben megkapaszkodjanak, kiscsapatnak viszont túl erősek. A Rijekának egészen biztosan nem fognak nehézséget jelenteni. 

 

Lokomotiva Zagreb - Dinamo Zagreb

Városi rangadó. A Lokomotiva a 8. helyről várja a találkozót, az Európa-Ligából kiesett Dinamo meglehet, hogy a sebeit próbálja majd gyógyítgatni egy esetleges győzelemmel. A Lokomotiva múlt héten az utolsó percekben kapott ki a Rijekától, ők meg elképzelhető, hogy megpróbálják megszerezni a Dinamo skalpját. Még így is a Dinamo a sokkal esélyesebb.

 

Cibalia - NK Osijek

Újabb (vendég)csapat, akik kiestek az európai kupaküzdelmekből. A túloldalon egy kiscsapat. Papíron az Osijek az esélyesebb, viszont a Cibalia az utolsó két fordulóban győzni tudott és nyilván mindent meg fognak tenni, hogy ez a széria lehetőleg ne szakadjon meg. Esélyesebbnek tartom az Osijeket, de nem írnám le a hazaiakat sem.

 

Hajduk Split - NK Istra 1961

Egyértelműen a Hajduk az esélyes a mélyrepülésben lévő pulaiak ellen. Az Istrának mindössze két pontja van és a hajszál választja el az utolsó helytől.  Minimális az esélye annak, hogy csak egy kicsit is megakassza Futács Márkó csapatát. Elképzelhetőnek tartom a többgólos Hajduk-győzelmet is.