Hatharom / Blog / Bejegyzések
Egy hét önfegyelem után jöjjön végre a döntő !
Az elmúlt egy hét az igazi önfegyelemről szólt számunkra. Elsősorban az ember örülne és felszabadulna, hogy döntőbe került, én...

Az elmúlt egy hét az igazi önfegyelemről szólt számunkra. Elsősorban az ember örülne és felszabadulna, hogy döntőbe került, én meg pláne, hiszen ez volt a legfőbb célom. Pontosabban a gyakorlatom hibátlan végrehajtása olimpiai körülmények között, amiről tudtuk, hogy ha sikerül, elég lesz a döntőre. A kvalifikáció után éreztem, hogy nagyon fáradt vagyok, az edzéseken sem csináltunk még gyakorlatokat hétfőn, de kedden a szinten tartás végett már igen. Közben beindultak azok a sportok (cselgáncs, úszás, kézilabda és vízilabda), amiket szívesen néztem volna akár élőben a helyszínen is, de sajnos ezekről le kellett mondanom, hiszen nem felejthetem el, hogy miért jöttünk.

Nagyon erős volt az érdeklődésem ezek az események iránt, de inkább folytattam az elmúlt egy hétben amit otthon már elkezdtem az olimpia előtti hetekben. Kicsit begubóztam a szobámba, mindentől távol akartam tartani magamat. Ma délután lesz még egy technikai edzésünk és holnap délután mehet a döntő! A tegnapi edzés nagyon jól ment, fejben is újra "gyakorlatkésznek" éreztem magam. 

Szurkoljatok nekünk, igyekszünk odatenni magunkat a fináléra!