Hatharom / Blog / Bejegyzések
A bírók már nem pontoznak alá engem
Nagyon jó verseny volt az Eb-döntője Montpellierben. A szervezés rengeteg hiányossága mellett remek hangulatot sikerült teremteni a verseny csarnokban, de ez a...

Nagyon jó verseny volt az Eb-döntője Montpellierben. A szervezés rengeteg hiányossága mellett remek hangulatot sikerült teremteni a verseny csarnokban, de ez a franciáknál megszokott dolog. Itt ugyanis nagyon szeretik a tornát és mindig szakértő közönséggel találkozik a tornász.
A döntőben másodikként szólítottak. Először a hazaiak vb-ezüstérmese ment fel a szerre, aki azonban a leugrásban bakizott. Én ismét ollókézállással kezdtem, ez volt az első nemzetközi verseny ahol megcsináltam idén.
 

Az egykápás elemek is megvoltak, de egy-két kisebb korrigálás miatt elfáradtam a gyakorlat végére (ez az amin meg javítani kell) és én is a leugrásban csináltam egy kisebb hibát. A bírók érzésem szerint ezúttal jó pontszámot adtak nekem, érződik, hogy már nem pontoznak alá, mint korábban. Kezd elfogadottá válni, hogy két magyar van a döntőben !
 

Már csak kilenc hét van hátra az olimpiáig...