Hatharom / Blog / Bejegyzések
DJ Dominique-kel kosaraztunk!
Régóta nem jelentkeztem, azóta sok helyre meghívtak és sok embert érdekelt, mi hogyan láttuk az olimpiát és a sportokat belülről....

Régóta nem jelentkeztem, azóta sok helyre meghívtak és sok embert érdekelt, mi hogyan láttuk az olimpiát és a sportokat belülről. Igyekszem majd a jövőben többet írni, és érdekes információkkal ellátni Benneteket.

Szőke Viktória meghívásának eleget téve részt vehettem két eseményen, amelyek a speciális olimpia szövetség által jöttek létre. 

Az első Nagykőrösön volt , ahol kosárlabdáztunk, pontosabban kiegészítettünk két csapatot DJ Dominique-kel. Rég volt kosárlabda a kezemben, és mindig szerettem volna hinni, hogy van labdaérzékem. Ilyen önbizalommal sikerült élvezni a 10 perces meccseket. Nyerni nem sikerült a 4 meccs alatt, csupán egyszer :) A második esemény vasárnap este volt 8-tól Sebestyén Júlia korábbi műkorcsolya Európa-bajnokkal. A szövetség válogatottja a téli játékokra készül, edzőtáboroztak, és egy fárasztó két edzéses vasárnapjuk után még az élménybeszámolónkat is meghallgatták. Azt hiszem, ez is megpróbáltatás lehetett, de próbáltam vicces is lenni közben. Úgy érzem sikerült feldobni a nyomás alatt levő csapatot. 5 sportág résztvevői hallgattak meg, és kérdeztek tőlem. Én jól éreztem magam, jó kérdéseket is tettek fel. Ezúton is sok sikert kívánok nekik a jövő év eleji Téli Játékokra!