Hatharom / Blog / Bejegyzések
Red Hot Chili Peppers koncerttel lazítok az olimpia után
Az olimpiai szereplés óta sok minden történt velem, de az igazán nagy felhajtás a reptéren kezdődött el. Hatalmas embertömeg fogadott minket,...

 

Az olimpiai szereplés óta sok minden történt velem, de az igazán nagy felhajtás a reptéren kezdődött el. Hatalmas embertömeg fogadott minket, az éjféli landolás ellenére,ez persze nagyrészt Berki Krisztiánnak köszönhető. Még Vadon János is megjelent, akinek szintén nagyon örültem, mert a rádióban többször is érezhető volt,hogy közelről követi az olimpiát és a tornát is. Azóta sokan, sok helyről üdvözöltek és gratuláltak nekünk, hihetetlenül jó érzés. Még jobb érzés, hogy sokaknak tudtunk pozitív képpel szolgálni a jövőre nézve legyen szó sportról, kisgyerekekről vagy felnőttekről. Örülök, hogy emberekre a sport által jó irányba tudok hatni. 
 
Augusztus 13-án, amikor már a teljes londoni magyar küldöttség hazajött, a Syma csarnokban volt egy hatalmas fogadás. Természetesen mi tornászok is odamentünk, hogy még egyszer találkozzon mindenki mindenkivel és gratuláljunk egymásnak, beleértve a vezetőket is. Hát meg lehet ezt unni? :) Én nagyon élveztem belülről nézni az olimpiát, ezért a válaszom: nem. Ott se fogadtak kevesebben minket. Önmagamat ismétlem folyamatosan,de ez nagyon jó érzés, hogy ennyien örültek a sikereinknek és ennyi embert sikerült boldoggá tennünk.
 
 
Azóta volt még egy-két meghívásom,amelyeknek eleget tudtam tenni. Köztük volt egy óbudai rendezvény a Kobuci Kertben, ahol Gyurta Danit ünnepelték a III. kerületben. Megleptés vendégként nagyon jól éreztem magam az olimpiai bajnok társaságában és megismerhettem Koltai Róbert művész úrat is, akiről szintén kiderült, hogy követett mindannyiunkat és felismert engem is :) Tudtam beszélni Szántó Dáviddal is, aki sajnos nem lehetett kint Londonban. 
 
Tegnap 23-ikán ünnepeltem a születésnapomat, de az ünneplés elmaradt. Két napja betegen fekszem, de mára sikerült erőteljesebb vírusos tüneteket is produkálni. Jövő héten Red Hot Chili Peppers koncert lesz Prágában, azt nem szeretném kihagyni... Jön még valaki? 
 
Szeptember 1-én Rollipolli szabadidőközpontba megyek tanévnyítóra, hátha ezzel tudok segíteni nekik. (rollipolli.hu)