Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma előttem "szállt földre" Michael Phelps
Jó napom volt szerdán, hiszen a kajáldában láttam Michael Phelpset, ahogy "földre szállva" ebédelt a csapattársaival. Jó...

Jó napom volt szerdán, hiszen a kajáldában láttam Michael Phelpset, ahogy "földre szállva" ebédelt a csapattársaival. Jó látni az ilyet egy ekkora sportolótól... Sajnos annyira gyorsan történt, hogy közös képre nem volt időnk... :)

 

Sajnos az edzések nem mentek olyan jól... Amióta itt vagyunk, ma volt az első pódiumedzés, ez már egy fontosabb állomás itt a verseny előtt. Szerencsére most már jobban ment, csináltam gyakorlatot is az O2 Arénában (bocs, az olimpia ideje alatt North Greenwich Aréna..) ahol három nap múlva élesben megy majd délután fél négytől a mi selejtező csoportunk.

 

A gyúratásból most jöttem vissza, előtte rögtön elkezdett vérezni az orrom, ami alig akart elállni, végül Laszák László gyúrónk az akupunktúra-masszázs tudásának köszönhetően azonnal elállt a vérzés. A könyökömmel sok dolga nem akadt szerencsére.

 

 

Az elmúlt napokban javulás tapasztalható a kaják minőségében is. Az idő nagyon jó, 35 fok, mintha csak otthon lennénk. Megérkeztek már a kézilabdások, úszók és még sokan mások is. Sőt, itt volt nálunk a 2000-es olimpián a lólengés döntőjében szereplő Supola Zoltán is látogatóban...

Nem csak a magyar blokk, de az egész falu kezd megtelni. Érezni a levegőben egy pozitív, jó hangulatot. Ilyesmit korábban az Universiadékon nem tapasztaltam. Mindenki mosolyog és kedves. Rengeteg magyar önkéntes van körülöttünk itt a faluban, iszonyatosan kedvesek és segítőkészek. Jó kezekben vagyunk. Tegnap előtt volt tűzijáték próba a megnyitóra. Már a chileiek és a japánok is érdeklődtek nálam, hogy mi van a pólónkra írva: Magyarország.