Hatharom / Blog / Bejegyzések
Utolsó állomás az olimpia előtt
Sajnos eljött az idő egy kevésbé pozitív bejegyzésre. A maribori Világkupa nem sikerült nekünk túl jól. Négy nappal az Eb-ről...

Sajnos eljött az idő egy kevésbé pozitív bejegyzésre. A maribori Világkupa nem sikerült nekünk túl jól. Négy nappal az Eb-ről történő hazautazás után már újabb versenyünk volt, amelyen muszáj volt elindulnunk. A hátralevő két Világkupa ugyanis az utolsó két verseny az olimpia előtt, ezek pedig az utolsó lehetőségek a 6.6-os erősségű gyakorlatom beversenyzéséhez. Így is indultunk neki a maribori versenynek, a gyakorlat első fele szépen sikerült annak ellenére, hogy a bemelegítés egy másik teremben, egy teljesen másmilyen lovon történt. Az egykápás elemek viszont szépen kifogtak rajtam és leestem.

 

Újra bejelentkeztem a bíróknak, azzal a céllal, hogy ugyaninnen folytatom, de megint leestem csak ezúttal az elemkombináció végén. Harmadik nekifutásra viszont legalább sikerült befejezni a gyakorlatot. A következő és egyben utolsó állomás a genti Világkupa lesz, ezen a hétvégén. Cél ismét a 6.6-os gyakorlat megcsinálása!