Hatharom / Blog / Bejegyzések
A válasz egyelőre nem...
Most vettem észre hogy nem tettem ki a tippet bocsesz. Viszont 15 perc múlva kezdődik az ABA Liga rangadója Cedevita - Crvena Zvezda. A Zvezda hibátlan eddig a...

 

Most vettem észre hogy nem tettem ki a tippet bocsesz. Viszont 15 perc múlva kezdődik az ABA Liga rangadója Cedevita - Crvena Zvezda. A Zvezda hibátlan eddig a ligában 14 meccs 14 győzelem de a héten volt két kemény Euroleague meccse Olympiakos meg a Real Madrid ellen pár nap múlva megint Euroleague meccsük lesz ahol nagyon kell nekik a pont, ha esetleg arra tartalékolnának nem lenne meglepő ott még nincs meg a rájátszást érő helyük. A Cedevita évek óta ott lohol a nyomukban hogy a régió nagy csapata lehessen, otthon játszanak, a heten volt egy Zadar elleni meccsük ahol 3 negyed elbuktak de csak pont annyira hogy az utolsó negyedet megnyerjék +10el és ezzel behúzzák a meccset. Mikor ha nem most kapják el a Zvezdát, 2.25ös oddson érdemes bepróbálni, nálam a 4es szálon menni is fog.

---

Na szóval a tipp amit elfelejtettem kitenni volt a 7dik tipp ami nyerő lehetett volna a 7 tipp együttes eredő oddsa 51; 20 dollárról indulva ez ~ 1.000 $ lett volna ami kb a Hiltonban a lakosztály szilveszter este... De hogy lelőjen a poént rögtön az elején rohadtul nem jött be. 

A Galata Hapoel Beer Seeva kombi volt a tipp 

És bár nagyon egyoldaló volt az izraeli meccs a Tel Aviv az egyetlen kapura lövéséből gól lett

Sajnos a Cedevita se húzta be de nagyon közel volt 91-95, a tipp nem volt rossz csak nem nyert.

A tegnapi posztban említett valószerűtlenül jól elsülő meccsek kapcsán jó ötlet volt a nyeremény egy részének bankolása. Ez még nem Hilton de azért már egy pár üveg jobb bor simán kijön belőle :) Viszont ma ezzel a két tippel lenulláztam a 3as és 4es szálat, szar ügy. 

Holnap boxing day az angol tipster kollégák biztos tolni fogják ezerrel úgyhogy az 1-es 2-es szál menni fog az tuti. Megpróbálok normálisan posztolni napközben hogy kikerüljenek a tippek mondjuk ma nem sokat vesztett vele aki esetleg rakta volna.

És akkor zárásként az összefoglalás

 

Napi zárás
Dec 25
Szál Összeg
1-es szál 40
2-es szál 20
3-as szál 0
4-es szál 0
Bank 150