Hatharom / Blog / Bejegyzések
Európa Liga - előzetes
A csoportkör 3. fordulójához érkezik az Európa Liga mezőnye. Hazai pályán a Vidi, az Atlético Madrid, és BL szintű...

A csoportkör 3. fordulójához érkezik az Európa Liga mezőnye. Hazai pályán a Vidi, az Atlético Madrid, és BL szintű párosítások is szerepelnek a mai kínálatban.

Legfontosabb számunkra mégis a Videoton - Basel összecsapás, hiszen egy esetleges győzelem után nagyobb esély mutatkozna a magyar csapat továbbjutására,de nem szabad elfelejteni,hogy még sok van hátra a csoportkörből,bármi megtörténhet.

 

 

 

 

Paolo Sousa, a Videoton mestere elmondta,hogy tisztában vannak azzal,hogy a Basel egy erős csapat,de mivel alaposan felkészítette játékosait a mérkőzésre, nem félnek az ellenféltől. A portugál tréner emellet örül,hogy a svájci gárda egyik legjobbja Alex Frei eltiltás miatt nem játszhat.

 

Ez után a Basel frissen kinevezett trénere nyilatkozott: "Tudjuk,hogy a Videoton erős csapat,amely néhány hete hazai pályán három góllal verte meg a Sportingot. Feltérképeztük az ellenfelünket,és nagy erőkkel készülünk a csütörtöki meccsre.Ebben a csoportban sok minden előfordulhat: minden csapat képes magas színvonalon futballozni,és bárki megverhet bárkit.Célunk,hogy megnyerjük a csoportot,ezért a csütörtöki meccs kapcsán nem gondolkozom sem döntetlenben,sem vereségben, csakis a győzelemben.

 

Ma este tehát FC Videoton - FC Basel EL mérkőzés a Story4-en!!!

 

 

A mai nap talán legizgalmasabb meccse a Liverpool - Anzi Mahacskala találkozó lesz. A Liverpool egye jobb formában,az Anzi pedig vezeti hazája bajnoki táblázatát, és az EL A-csoportjában is az élen áll 4 ponttal.Szintén négy pontos az olasz Udinese és mindössze 1 pontos különbséggel harmadikok a vörösök. A kvartett negyedik helyén a Young Boys áll nulla ponttal.

 

Jó meccsnek ígérkezik még az Olimpique Lyon - Athletic Bilbao csata is. A Lyon eddig 100%-os mutatóval rendelkezik,és remekül teljesít az új szezonban,míg a baszk csapat 1 ponttal utolsó az I-csoportban. Nyáron ,egy barátságos meccsen már összefutott idén a két csapat,akkor Aduriz duplájával 2-0-ra nyert a Bilbao.De ez az Európa Liga,nem pedig barátságos meccs,így bármi megtörténhet.

 

A mai játéknap további mérkőzései: