Hatharom / Blog / Bejegyzések
Gólos tippek az NB1-re
A mai napon két meccset rendeznek az OTP Bank Liga keretein belül. A Debrecen a Diósgyőrt, a Győr az Újpestet látja vendégül. Mindkét meccsen a...

A mai napon két meccset rendeznek az OTP Bank Liga keretein belül. A Debrecen a Diósgyőrt, a Győr az Újpestet látja vendégül. Mindkét meccsen a gólok kerülnek előtérbe.

 

 

 

A Debrecen nem nagyon hibázik otthonában, mind az öt meccsét megnyerte. Egyedül a Pápa ellen akadozott a gépezet, egy gólra volt csak képes a csapat. A mai vendég a Diósgyőr egy igazi "hazai" csapat, mintha számukra nem is létezne idegenbeli meccs, alig-alig gyűjtenek pontot Diósgyőrtől távol, mégis a tabella 4.helyén állnak. Góltól remekül védik a kaupjukat, de ma a Loki min. kétszer betalál, mert veszélyes ellenfelek ellen nem elég az egy gólos előny, hiszen egy gólt bármikor találhat a vendég csapat, amit ma találni is fognak Elekék. A Loki viszont nyerni fog, így a három gól szerintem ma elképzelhető ezen a meccsen.

 

A Győr majdnem hibátlan a győri parkban, egy iksz csúfítja csak a mérlegüket. Minden meccsükön legalább egy gólt rúgnak. Az Újpest lassan összeáll, legutóbb Pécsen begyűjtötte első idegenbeli három pontját. Csak Kaposváron nem tudott gólt rúgni, a másik négy meccsén betalált. A Győr kapuját a Haladás, a Kaposvár és a Kecskemét is bevette, ez Kabát Petiéknek is összejön.

 

TIPPEK

Mérkőzés Tipp Odds Eredmény
Debrecen - Diósgyőr +2,5 gól 1.60 2:0
Győri ETO - Újpest mind2 csapat szerez gólt 1.67 3:2
    2.67