Hatharom / Blog / Bejegyzések
Olimpia minden mennyiségben a hatharom.com-on
A riói olimpia szombat hajnalban a megnyitóünnepséggel elkezdődik, a hatharom.com természetesen az összes fontos rezzenést figyelemmel követi. Alig...

A riói olimpia szombat hajnalban a megnyitóünnepséggel elkezdődik, a hatharom.com természetesen az összes fontos rezzenést figyelemmel követi.


Alig ocsúdtunk fel a foci Eb utáni mámorból, máris itt az év sporteseménye, a nyári olimpia. Rióba ugyan nem utaztunk ki, de a kávé- és az energiaitalkészletünket feltöltöttük, így felkészülten vághatunk neki az előttünk álló bő két hétnek. Pláne ha megnézzük, milyen újításokkal készültünk az ötkarikás játékokra.


Megújult tippjátékunkban immáron több sportágra is tippelhettek, ami az olimpia alatt épp kapóra jön, ugyanis olyan versenyszámokkal is találkozhattok a napi kérdések során, melyekkel a hagyományos játékaink során nem. A tippjáték részleteiről tájékozódhattok a játék oldalán a Szabályzat menüpontra kattintva, de cikkünkben is olvashattok róla. Ne feledjétek, nemcsak a nagyközönséggel, egymással családi vagy baráti körben is játszhattok, az Új csoport gombra kattintva könnyedén létrehozhatjátok saját privát csoportjaitokat. A nyeremények miatt is érdemes bekapcsolódni, a tíz legjobb tippelőnk ugyanis értékes tárgynyereményekben részesül. A játék teljesen ingyenes, mindössze egy hatharom.com-regisztrációra van szükség, na meg némi tudásra.

 

 

Ezt a tudást a hatharom.com élő szöveges tudósításaiból is felszedhetitek, ugyanis az olimpia tizenhat versenynapja során folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezünk, melyben az összes fontos információt, oddsot, és a jobbnál jobb tippeket is megtaláljátok. A megújult élő közvetítésünkkel az Eb-döntőn már találkozhattatok, mostantól pedig jól megszokott vendég lesz az oldalon. A főoldal jobb oldali hasábjában állandóan megtalálható lesz közvetítésünk, ami automatikusan frissül minden új bejegyzés alkalmával.

 

Ha további hírekre, érdekességekre vagytok kíváncsiak, látogassatok el a Rió 2016 oldalunkra, ahol mindent egy helyen megtaláltok. Várjuk észrevételeiteket, kommentjeiteket minden platformon, legyen szó az olimpiáról vagy egyéb témáról. Bízunk benne, hogy sportolóink sikeres szereplése mellett a hatharom.com is hozzájárul ahhoz, hogy csodálatos élményekkel gazdagodjunk az elkövetkező két hét során.