Hatharom / Blog / Bejegyzések
Bodor is Bredába költözik
Bodor Boldizsár próbajátékon szerepel az Eredivisie-s NAC Breda csapatánál. A középpályásként és...

 

Bodor Boldizsár próbajátékon szerepel az Eredivisie-s NAC Breda csapatánál. A középpályásként és védőként is bevethető magyar válogatott játékosnak úgy néz ki hogy szerződést kínál a klub.

 

Bodor Boldizsár jó benyomást tett a klub vezetőire, így egybehangzó holland sajtóhírek szerint a 31 éves játékosnak szerződést kínál az egylet. A 24-szeres válogatott Bodor nagyon kedvelei a Benelux bajnokságokat, hiszen legutóbb a belga első osztályú Beerschot labdarúgója volt, ahol már korábban, 2000-2004 között is kergette a labdát. Onnan a holland első osztályban szereplő Rodához vezetett az útja, ahol nem kevesebb mint 215 bajnokin lépett pályára, és a Roda színeiben már van 21 gólja is. Rodában 2011-ig légióskodott, majd tett egy kitérőt az OFI Krétához, hogy aztán a Beerschoton keresztül most a NAC Bredánál kössön ki, ahol köztudott hogy nagyon kedvelik a magyarokat.

Bodor nem lesz egyedüli magyar a csapatban, hiszen Babos Gábor hosszú idő után eligazolt a NEC-től és a 2013/14-es idényt már Bredában kezdi.

Bodor Boldizsár egy-két remek megmozdulása korábbi klubjainál