Hatharom / Blog / Bejegyzések
CsakaZöld ajánló 08/24
Sziasztok Robog tovább a tipp expressz, ha kicsit nehezen is és félve, de jött a tegnapi meccsünk is aminek nagyon örülök. Remélem sokan...

Sziasztok

Robog tovább a tipp expressz, ha kicsit nehezen is és félve, de jött a tegnapi meccsünk is aminek nagyon örülök. Remélem sokan olvasták és osztották meg másokkal, és sok pénzt tudtatok nyerni vele.

Így ma tovább folytatjuk a megkezdett munkát és újfent egy Izlandi meccsről jön egy pár sor, mivel a többi bajnokság amit játszottam, kivéve a Kína ( amiről ment 1 online tipp a fórum topikomban, zöld is lett
https://forum.hatharom.com/fogad%C3%A1si-napl%C3%B3k/625-g%C3%B3lvad%C3%A1szat-%C3%BAj-k%C3%B6nt%C3%B6sben.html )
még nem telt el annyi forduló ami elég nagy minta lenne.

 

Mai meccsünk:

Izland, másodosztály

20:00   Akranes - Kopavogur

A program 75% esélyt ad a gólra, ami eléggé határeset, ugyanakkor ha értelmes szorzót kapunk rá, mindenképp ajánlom rakni.

Hazai csapat mérlege eléggé önmagáért beszél, előző meccsen igaz volt szakadás, amikor nem volt gól az első félidőben, de előtte zsinórban 6 meccsen is hozták amit kell. Vendégek tekintetében szintén az elmúlt 8 meccsből 6-on értek el gólt, ami szintén nem rossz érték. Érdekesség, hogy a második féliőben a vendégek kifejezetten gyatrák ( 50% a gólok arány)

 

Tipp:

Első féldei gólok száma több, mint 0.5

 

Hajrá, sok sikert mindenkinek.