Hatharom / Blog / Bejegyzések
Nem volt olcsó: Oscar a Chelsea-é
A SkySports értesülései szerint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea megegyezett a húszéves Oscarral, a brazil Internacional legnagyobb...

A SkySports értesülései szerint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea megegyezett a húszéves Oscarral, a brazil Internacional legnagyobb tehetségével.

 

 

 

 

Oscar dos Santos Emboaba Junior a Chelsea-é lesz - tudta meg a Skysports. A húszéves, hatszoros brazil válogatott középpályás ára a hírek szerint 25 millió font lesz.

A játékos jelenlegi klubja, az Internacional visszautasította a londoni klub első, húszmillió fontos ajánlatát, és öttel többet kért, amit a Chelsea rövid gondolkodás után el is fogadott.

A Kékek - és edzőjük, Roberto Di Matteo, valamint a klubtulajdonos Roman Abramovics - már hónapok óta szeretnék megszerezni a fiatal brazil sztárt, ezzel is jelezve: új korszak kezdődik a Stamford Bridge-en.

Oscar ügynöke ugyan még nem erősítette meg a megegyezés tényét, az azonban biztos, hogy a játékos július 17-én, kedden Londonba érkezik. Oszlopos tagja ugyanis a brazil olimpiai futballcsapatnak, és valószínű, hogy a nyári játékok alatt (július 27 - augusztus 12.) véglegesítik majd a szerződést.

A Chelsea csapata ugyan gyengült a Kínába igazoló ikonnal, Didier Drogbával, de a nyári átigazolási időszakban eddig olyan minőségi játékosokat szereztek, mint a belga Eden Hazard (21 éves támadó középpályás/szélső, 32 millió font) és a német Marko Marin (23 éves szélső, kb. 7-8 millió font).

Abramovics pénztárcája a jelek szerint megnyílt, miután csapata megszerezte a BL-címet, amire az orosz üzletember mindig is vágyott. Kis túlzással ezért vette meg a Chelsea-t 2003 nyarán.

 

 

forrás: sporthirado.hu