Hatharom / Blog / Bejegyzések
Trükkös csaló sportfogadó trükkök!
A trükkös játékosok és az ügyfélszolgálat harca Már vagy 8 hónapja dolgoztam az ügyfélszolgálaton, amikor ott...

A trükkös játékosok és az ügyfélszolgálat harca

Már vagy 8 hónapja dolgoztam az ügyfélszolgálaton, amikor ott ültem egy toronyház 22. emeletén kint zuhogott az eső és én a kávémat szürcsölgetve elmerengtem az eddig történtekről.

Először azon borzadtam el, hogy már 8 hónapja nem láttam a családomat, de ezt észre sem vettem, mert magával ragadott egy új világ a sportfogadás misztikus világa. Napról-napra találkoztam furánál-furább és trükkössebb szituációkkal, amit mindig tökéletesen kellett kezelnem.

A harc a játékosokkal már az első napon megkezdődött. Miután részt vettem a cég tréningjén máris bedobtak a mély vízbe és csak úgy ömlöttek rám az acsarkodó játékos telefonhívások. A nap végére annyira kikészültem, hogy többször voltam a mellékhelységben kidobni a taccsot. Nem voltam addig hozzászokva, hogy az anyámat szídják 10 percenként és én még el sem küldhetem őket a büdös francba.

És ez így ment napról-napra, persze taccs nélkül, mert közben azért hozzáedződtem a játékosok kíméleten stílusához és megtanultam kezelni őket. Az egyik nap egy tajtékzó játékos hívott, akinek az volt a baja, hogy a maximum tétjét GBP 100.- ben limitálta a cég. Eddig ilyennel még nem találkoztam és nem tudtam, hogy ez miért történhetett.

Gyorsan szóltam a mellettem ülő srácnak Jack-nek, hogy mi a helyzet és kérdeztem, hogy ez miért lehet szerinte. Ő csak legyintett és annyit mondott – „Ahhh ez csak egy újabb „Arb bettor”. Jack kérte, hogy kapcsoljam át neki a hívást és figyeljem mit mond. Jack – Uram sajnálom, de semmit nem tehetünk, mert a GBP 100.- limitet központilag hagyták jóvá....Erre az ügyfél tovább tajtékzott és lerakta a kagylót.....többet nem hívott és abba is hagyta a játékot nálunk.

Az ebédszünetben Jack elmagyarázta, hogy az ügyfél egy „Arb bettor” aki egy szoftver segítségével kihasználja a különböző sportfogadó oldalak szorzóinak átfedését és tétenként 10-15% profitot termel minden fogadásával. Erre én mondtam, de ez a játékos GBP – 3.500.- ban volt és veszített nálunk. Erre Jack legyintett és azt mondta...IGEN eddig szerencsénk volt, de az ilyen játékosok nagy kockázatot jelentenek mert most máshol veszített, de ha legközelebb nálunk nyer nagy pénzt, akkor minket rúgnak seggbe....

Ezen kívül nap mint nap találkoztunk „Bónusz vadászokkal”, akik 20-30 számlát nyitottak 1 nap alatt különböző hamis adatokkal és csak a regisztrációs bónuszunkat akarták kivenni. Az ilyen játékosok a kezdet kezdetén, akár GBP  2-3.000.- kárt is okoztak a cégnek, de hamarosan a cég bevezette az IP cím figyelést és megnehezítette a bónusz megforgatási követelményeit. Azóta ez az iparág már csak a kispályásoknak pálya a nagy halak inkább „Arb bettelnek”

BukiSamurai

A bejegyzésekben szereplő információk több forrásból, interjúkból, internetes és nyomtatott szakirodalomból, illetve fogadási játék tapasztalatokból származnak. A bejegyzésekben foglalt tanácsokból eredő bármely fogadási döntés révén keletkező esetleges veszteségekért, egyéb károkért a blog szerzője sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal. Ne feledje! Minden fogadás, a játék egyéni döntés!