Hatharom / Blog / Bejegyzések
Apa, elkezdőőőődött!!!!
Elkezdődött! Elszaladt a hét és tegnap késő délután útjára indult a 2012-es Labdarúgó EB! Úgy ültem neki a...

Elkezdődött! Elszaladt a hét és tegnap késő délután útjára indult a 2012-es Labdarúgó EB! Úgy ültem neki a nyitó ünnepségnek, hogy az lesz a nap legnagyobb eseménye, mert a kiírt 2 meccs finoman szólva sem ígérkezett acélosnak. Mint azt már előre tudni lehetett magyar zongorista nyitotta meg egy DJ kollégájával, természetesen az ilyenkor elengedhetetlen táncosokkal együtt, és hát azt kell mondjam elég viccesre sikerült. Na nem a zene, azzal nem volt semmi baj, inkább magával az egész összhatással. Mert hogy néz már az ki, hogy ilyen mindenféle színű, számomra beazonosíthatatlan hacukába öltözött emberkék tuc-tuc zenére szaladgálnak a pályán. Gyanítom valami nagyon egyedit szerettek volna a szervezők, hogy "nesztek UEFA, azért oda rakjuk mi is magunkat". Jelentem: sikerült! Egyedinek egyedi lett...

 

 

Pár nappal ezelőtt még úgy voltam vele, hogy ír a bokám a nyitómeccsről, ne nevettessenek már ki egy Lengyen-Görög, meccsnek nevezett valamivel, szépen összedobok pár mondatot a kezdésről, meg hát ugye mégis csak azt ígértem, hogy az "érdekes és izgalmas" találkozókról írok.

 

 

DE! Ha nem is "űrfocit" raktak pályára a fiúk, a maga nemében egy nézhető meccset láthattunk. Nem szeretnék elemzést írni, ahhoz azért ennél több kell, de nyitánynak szerintem tökéletes volt. Bunkerfoci, támadófoci, izgalom, kihagyott büntető, lesgól, minden, ami csak kell egy semleges nézőnek, persze, ha valaki a két csapat egyikét preferálja, elég húzós 90 perce volt, szó se róla. 

 

A nap másik meccse, az Orosz-Cseh volt. Erre még ennyi virtuális tintát sem szeretnék pazarolni, abszolut papírforma volt, ha jobban figyelnek az oroszok, többet is rúgnak mint 4! A tegnapi teljesítményük alapján megint érik valami hasonló, mint 2008-ban, de ezt azért még így nem merem 100 % kijelenteni. 

Ami a mai programot illeti, már jóval izgatottabb vagyok és szerintem ezzel nagyon nem vagyok egyedül. Kezdünk egy Hollandia-Dánia csemegével, nyilván bőven esélyesebbek a klumpások, de jó meccsre van kilátás. Folytatásnak meg máris jön egy csúcsrangadó, Németország játszik Cé és barátai ellen. Itt most kiderül mennyire volt tudatos az a svájci manita, vagy mennyire voltak parkoló üzemmódban a luzitán kifutómodellek a felkészülési meccseken. Erősen arra hajlok, hogy sima 1-es lesz a meccs, de majd kiderül.

Ezzel a csodálatos képpel kívánok mindenkinek izgalmakban és gólokban gazdag meccset.

 

 

Ui: Még mindig nagyon kevesen kommenteltek pedig kétlem, hogy kb.500-ból csak pár embernek van véleménye...HAJRÁ!