Hatharom / Blog / Bejegyzések
Federer nem sokáig bírta tenisz nélkül
A Grand Slam-rekorder Roger Federer a héten visszalépett a madridi tornától, ám pénteken már újra ütőt ragadott, és a...

A Grand Slam-rekorder Roger Federer a héten visszalépett a madridi tornától, ám pénteken már újra ütőt ragadott, és a csemetéi társaságában edzett a zürichi Teniszközpontban.

Federer még nem döntötte el, hogy indul-e a jövő héten Rómában. A pontok tekintetében fontos lenne számára, ugyanis tavaly döntőzött az olasz fővárosban, így idén 600 pontot kellene megvédenie. Jelenleg a világranglista-negyedik helyén áll, viszont, ha nem indul el Rómában, akkor megadja a lehetőséget David Ferrernek az előzésre. Persze az is érthető lenne, ha inkább a családjával szeretné tölteni az időt. Az viszont biztos, hogy a Roland Garroson ott lesz, zsinórban 16. alkalommal.

Nick Kyrgios, az ausztrálok tehetsége azt írta ki a napokban a Twitter-oldalára, hogy a tenisz királyával, Federerrel edzett együtt és minden percét élvezte. A világranglista-159. Kyrgios egyébként pazar április produkált, ugyanis a tengerentúlon sorozatban két salakpályás challenger-tornát is húzott be.