Hatharom / Blog / Bejegyzések
Pihi utáni folytatás
Egyenlegünk: -15,35e Amint látszik nagyon gyatra... :/ Pár nap pihi után ismét itt vagyok hogy akár már ma pluszra kozmetikázzuk az...

Egyenlegünk: -15,35 e

Amint látszik nagyon gyatra... :/

 

Pár nap pihi után ismét itt vagyok hogy akár már ma pluszra kozmetikázzuk az eredményt. :)

 

Chelsea - Liverpool H @2,37 4/10

Conte csapata nagy lehetőséget kapott a sorstól, de így is esélyes hogy lemaradnak a BLről. Liverpooliak öröm mármorban vannak, viszstértek Európa krémjébe. Hatalmas derbiről van szó, 2013 óta nem nyert a Chelsea hazai pályán a vörösök ellen. De úgy gondolom ma ez megszakad és otthon tartják a 3 pontot a fásultabb vendégek ellen.

 

Barcelona - Real Madrid 3,5 alatt @2,105 5/10

 

Valverde alatt főként a védekezés van hadirenden az ilyen meccseken. Ma is a veretlen szezon miatt ezt helyezi előtérbe. Parázs meccs vár ránk úgyis hogy Zidane fiai számára sincs különös tétje a "rangadón" kívűl. Ne sérüljenek meg játékosai ez a legfontosabb. Tippem: 2-0.

 

M. Jaziri - T. Daniel H @1,62 6/10

 

A tunéziai ismét egy remek tornát fut, jövő héten meg kiesik majd egy noname ellen. :D Viccet félre téve ha a bukiknál nem is de nálam toronymagas esélyese a meccsnek. Több fontosabb, nagy meccse volt, a rutin vele van. A japán egy jelenleg "nem jegyzet" Nole ellen nyert ami talán legnagyobb eredménye pályafutása során. Ilyen szitukban ritkán van, szerintem két szettes Jaziri siker lesz ma.

 

Bízom a sikeres visszatérésben! :)