EURO 2024

Megtaláltuk a selejtezők egyik legerősebb tippjét?

  • mr.blonde

A magyarok csoportjában bolgár-montenegrói meccset rendeznek pénteken. Nem várunk szép focit.

Pénteken megkezdődik az Eb-selejtezők G-csoportjában is a küzdelem, méghozzá egy Bulgária - Montenegró balkáni rangadóval. A fogadóirodák szerint teljesen háromesélyes a találkozó, ami jelzi a fogadóknak is, hogy bizony itt nem egy könnyen fogadható 90 perc vár ránk.

Csapathírek

Az mindkét válogatottról elmondható, hogy élt már meg szebb időszakokat is, jelenleg egyik fél sincs éppen a topon. A bolgárok a Nemzetek Ligája C-divíziójában például nem tudtak feljutni a B-be az ősszel, mivel Grúzia hét pontot is rájuk vert. Egy pozitív változás azonban így is elindult a bolgár fociban, egy új (szerb) edzővel igyekeznek új alapokra helyezni a csapat játékát, az eredmények pedig egyelőre nem is annyira rosszak.

Bulgária hat meccs óta veretlen, tavaly novemberben Ciprust 2-0-re le tudta győzni, de Luxemburgban már csak 0-0-ra futotta.

A Nemzeti Sport lapszemléje szerint a bolgároknak akadnak fontos hiányzói ezen a találkozón: Dominik Jankov, Dimo Krasztev és Ilijan Sztefanov már eleve sérült volt, míg a válogatottat sújtó sérüléshullám legutóbbi áldozata a Ludogorec védője, Anton Negyalkov. Mladen Krsztajics szövetségi kapitány egyelőre két játékost hívott be a sérült labdarúgók pótlására: a CSZKA Szófia hátvédjét, Hrisztijan Petrovot, valamint csapattársát, a középpályásként bevethető Sztaniszlav Sopovot.

Montenegró csapatának sem sikerült túl jól a tavalyi év, júniusban a románokat ugyan legyőzték idegenben 3-0-ra, de azt leszámítva túl sok sikerélményük nem volt mostanában. Nem erős ez a mostani keret sem,de azért a legutóbbi barátságos találkozóhoz képest visszatért egy-két nagyobb név, például Stevan Szavics (Atlético), Adam Marusic (Lazio) és Stevan Jovetics (Hertha) is. Van két NB I-es légiós is, Stefan Loncar a Lokiból, Driton Camaj a Kisvárdából tudott a keretbe kerülni.

 

Mire érdemes fogadni?

Tekintve a csapatok játékstílusát, a vélhetően gyengébb minőségű gyepszőnyeget és hogy két közel azonos erősségű válogatottról beszélünk, ettől a meccstől sok mindent lehet várni, de a jó és látványos játékot talán kevésbé. A bukik +/-2 gólon húzták meg a gólok számára kiírt line-okat, vagyis akár 1 gól is dönthet a pontok sorsáról - nálam pedig ezek a meccsek többnyire a no bet kategóriát jelentik.

Viszont a büntetőlapokra simán lehet lőni. Kevés fogadóirodánál lehet lapokra fogadni, de a Betfairen szerencsére lehet, az over 4.5 lap pedig 1.80-as szorzót fizet.

A két válogatott utolsó 5 meccse lapos szempontból
Montenegró
Sorozat Ellenfél Lapok száma
Barátságos Szlovénia 4 🟨
Barátságos Szlovákia 3 🟨
NL Finnország 9 🟨🟥🟥
NL Bosznia 4 🟨
NL Románia 4 🟨
     
Bulgária
Sorozat Ellenfél Lapok száma
Barátságos Luxemburg 5 🟨
Barátságos Ciprus 2 🟨
NL Macedónia 6 🟨
NL Gibraltár 0 🟨
NL Grúzia 2 🟨

A meccset az azeri Oliyar Agajev vezeti majd, aki még csak 35 éves, ezért válogatott meccseken kisebb a tapasztalata. Március elején a Sherrif - Nice meccset fújta a Konferencia Ligában, azon a meccsen 6 sárgát is kiosztott. Válogatottaknál a San Marino-Málta csúcsrangadót kapta meg még a nyáron, ott is ki tudott osztani 5 lapot. A bolgároknak 2020-ban fújt egy meccset az NL-ben és akkor bizony 7 lapot is kiszórt.

Egy szó, mint száz, az azeri spori erre a balkáni ki-ki meccsre szinte tökéletes választás, legalábbis ha a lapokat overeztetni szeretnénk. Márpedig szeretnénk, viszont egyelőre ez a fogadás csak a Betfair kínálatában érhető el.

{"headTitle":"Bulgária - Montenegró ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-24 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntető lapok száma 4.5 felett ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

REGISZTRÁLOK 
[4044738] 2023-03-24 18:00:00 Bulgária - Montenegróx;