EURO 2024

Vajon mikor esik szét a szorzó a portugálokra? Ez lehet a hét tippje!

  • Cipolla

Aligha lehet ezen a határon fogadni csütörtök reggel is a portugálokra.

Aligha lehet kérdés, hogy Portugália habkönnyedén fog átlépni Liechtenstein gárdáján a 2024-es Eb-selejtezősorozat első felvonásán, de már most is esik a szorzó a hazaiakra, a meccsnapig pedig jó eséllyel ez tovább fog csökkenni. Valahol viszont még beragadt a hazai szorzó, erre csapnánk le!

4044578

Liechtenstein az évek alatt elérte, hogy egy szinten emlegessük San Marinóval, sőt szívesen néznék egy meccset a két kiscsapat között, hogy eldőljön ki jelenleg Európa sereghajtója. Mindenesetre annál kevés árulkodóbb jel van, ha a Nemzetek Ligája D-ligájában valaki nulla ponttal zár, 1-11-es gólaránnyal. Azt sem kell túlcifrázni, hogy a miniállam 9-et kapott a németektől idegenben, de Svájc is hetet rúgott 2021-ben még, sőt egyedül a románok elleni 2-0-ás vereség ami elismerésre méltó az elmúlt három évből.

Ráadásul annyira rosszul áll jelenleg a liechtensteini foci, hogy U21-es csapatot nem is tudnak indítani a következő Eb-selejtezőn, így nem véletlenül van ez a komoly mélyrepülés felnőtt szinten is.

A portugálokat nem is kell túlságosan elemezni, hogy mennyire más ligában játszanak, pláne hazai pályán. Cristiano Ronaldo szereti az ilyen meccseket, a válogatott gólrekordere tovább javíthatja a mutatóit, ráadásul az új szövetségi kapitány is bemutatkozhat, aki egyből egy könnyed sikerrel melegíthet. Roberto Martínez a belgák kispadját hagyta ott, a portugáloknál bizonyíthat, más kérdés, hogy képes lesz-e felnőni ehhez a szinthez.

Ronaldóra visszatérve, 1.13-at fizet az Ivibet a góljára, de a többi bukméker sem kínál sokkal jobb szorzót, sőt a mesterhármasa is 1.80 (!) körül fogadható mindössze.

Nem az a kérdés, hogy nyer-e Portugália, hanem, hogy mennyi lesz közte, de reálisan nézve hét-nyolc gól bőven van a felek között, de a kétszámjegyű különbség sem elképzelhetetlen. 

Az Unibeten azonban extrán beragadt a szorzó Portugália sikerére, érdemes a fogadásépítőt igénybe venni. Ott ugyanis, ha a portugálok 4.5 gólnál többet rúgnak, míg Liechtenstein nem talál be 1.98-as szorzót kapunk, ami a hét tippje is lehet!

Ehhez képest máshol már a -5-ös hendikep is elcsúszott -5.25-re, ne lepődjünk meg ha a meccs előtt már -5.75 körül lesz a határ, azaz a 6-7 gólos sikerig püfölik a hazaiak sikerét a játékosok.

Emellett 6.50-szeres pénzért érdemes eltolt határon is tenni egy kis aprót Ronaldóékra, ugyanis a 8-0 vagy nagyobb arányú siker sem elképzelhetetlen, hiszen Andorra egy hetest kapott, Luxemburg egy ötöst ez a liechtensteini csapat pedig legalább 2-3 góllal gyengébb az említetteknél. Egyedül a hazaiak motivációja lehet a kérdés, de tényleg akkora a különbség a felek között, hogy ezt nem lehet otthagyni. 

{"headTitle":"Portugália - Liechtenstein","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-03-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Portugália 4.5 gól felett + Liechtenstein 0.5 gól alatt","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fogadásépítő: 7.5 gól felett + Liechtenstein 0.5 gól alatt","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20.000 HUF üdvözlő bónusz

KÉREM A BÓNUSZT
[4044578] 2023-03-23 20:45:00 Portugália - Liechtensteinx;