La Liga

Ígéretes speckó tippünk van a Real Madrid-Sociedad rangadóra

  • mr.blonde

A Barcának sikerült a héten legyőznie a Sociedadot, vasárnap a Real Madridon a sor.

Hat pont hátrányba került a címvédő Real Madrid a Barcelonával szemben a spanyol bajnokságban, így a királyi gárda győzelmi kényszerben fogadja vasárnap este a remek formában lévő Real Sociadedot. Nem vár könnyű 90 perc a blancókra, hiszen a Sociedad jelenleg a liga egyik legjobb csapata, ráadásul a formája is kiváló. 

Csapathírek 

A hét közben mindkét csapatnak volt egy kupameccse, a Real Madrid a városi rivális Atléticót ejtette ki hosszabbításba torkolló csatában, a Sociedad pedig elvérzett a Barcelonával szemben. 

A hiányzókat illetően egyik fél sem áll túl jól. A Realban Alaba, Carvajal, Mendy, Tchoumeni, Lucas Vazquez sincs ott a keretben, vagyis a védelem megint sebezhetőbbnek tűnik. 

A baszkoknál talán még rosszabb a helyzet, hiszen Sadiq, Merquelanz, Merino, David Silva, Sola, Guevara, Gorosabel, Pacheco, Cho sincs ott a keretben.  

[3918119] 2023-01-29 21:00:00 Real Madrid - Real Sociedadx

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák 1.60 körül hozták ki a Real Madrid győzelmét, de a fogadók korrigálnak és cikkünk írásának pillanatában 1.70+ felett jár már. Nem véletlen ez a fogadói magatartás, hiszen a Real Madridban sok a hiányzó, főleg a védelemből, a csapat pedig erőltetett menetben játszik egész januárban. Elképesztő a profizmus, amivel a Real sorra hozza a meccseit, de azért látni, hogy akadozik olykor a gépezet és van esélye az ellenfeleknek a meglepetésre. 

Ezzel együtt mi nem tennénk a Sociedadra sem semmit, hiszen sok a hiányzó, egymás után pedig a Barca és a Real ellen játszani sose könnyű. 

Három tippet szemeltünk ki a találkozóra, az egyik, hogy az első 5 percben lesz legalább egy kirúgás, a másik pedig, hogy a két félidő között a másodikban látunk majd több találatot. Karim Benzemától is várunk valamit, az aranylabdás francia rendre kisegíti a csapatát a nehéz meccseken, a gól vagy gólpassz tőle most is jó opció lehet.

A tippeket a Betfair kínálatából néztük ki, ahol a vasárnapi napra egy ingyenes fogadást is kaptak a fogadók. 

{"headTitle":"Real Madrid - Real Sociedad ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-01-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kirúgások 0.5 felett 04:59-ig ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Többgólos félidő - 2. félidő ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Karim Benzema gólt lő vagy gólpasszt ad ","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
   ⭐️⭐️⭐️

8000 HUF befizetésre 8000 HUF bónusz

REGISZTRÁLOK 
[3918119] 2023-01-29 21:00:00 Real Madrid - Real Sociedadx;