Foci-vb 2022

Ez bizony egy újabb kínos pofon Cristiano Ronaldónak a Svájc elleni meccs előtt!

 • varin

Egyáltalán nem lenne meglepő, hogy Ronaldo nem is kezdene a Svájc elleni nyolcaddöntőn.

Több jele is lehet annak, hogy Cristiano Ronaldo pályafutása a végéhez közeledik. Egyrészt a Flashscore osztályzatai alapján bekerült a csoportkör rémálom tizenegyébe, másrészt már maguk a portugál szurkolók sem kezdetnék őt a Svájc elleni nyolcaddöntőn. Az ötszörös aranylabdás karrierje ráadásul nem egy európai topligában folytatódhat, hanem Szaúd-Arábiában, ahol azért hatalmas kihívások nem várnak rá. És akkor még most az Unibettől is kapott CR7 egy igen váratlan pofont!

 

A fogadóiroda ugyanis ezúttal a szokásos, 20-szoros oddsos promóciójában nem a csapat nélküli játékosra, hanem Bruno Fernandesre kínál 10 ezer forint nyerési lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy akár az is elképzelhető, hogy Ronaldo nem kezd a svájciak elleni nyolcaddöntőn, egykori csapattársa viszont biztosan.

Bruno Fernandesnek egyébként elsősorban az Uruguay elleni meccs sikerült parádésan, ekkor 6 lövésből 3 is kaput talált, a 2 gólja mellett pedig egyszer kapufát ért el.

 

Az Unibet exkluzív ajánlatában tehát 20-szoros szorzón lehet fogadni arra, hogy Bruno Fernandes legalább egyszer ma este is eltalálja a kaput. 

A 28 éves játékosra egyébként ez az odds megemelés nélkül 1.54 lenne csupán, így a 20-szoros szorzó nem kis különbséget jelent!

{"headTitle":"Portugália-Svájc","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos kaput eltaláló lövések - Bruno Fernandes 0.5 felett ","odds":"20.00","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=86866648&bid=19694","livebetLink":"","bookmaker":""}]}

Fontos megjegyezni, hogy az akcióban csak újonnan regisztráló Unibet-játékosok vehetnek részt, a maximum tét pedig 500 forint, ami azt jelenti, hogy sikeres tipp esetében 10.000 forint ütheti a markodat.

Mit kell tudni az akcióról? 

 • Az ajánlat csak új játékosok számára elérhető.
 • A minimum/maximum tét 500 HUF / 1.25 EUR.
 • A maximális nyeremény a minimum/maximum tét 20-szorosa. Pl: 500Ft feltett tét esetén a nyeremény 10 000Ft.
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel.

 

Az ajánlat ugyan csak ÚJ JÁTÉKOSOKNAK  szól, ám  ez egy kiváló lehetőség, hogy a Te is csatlakozz az Unibethez
 

 • A 20-as szorzót erre a fogadásra úgy lehet igényelni, hogy a regisztráció elkészítésekor kiválasztod az ajánlatot.  (lsd fenti kép) 
   
 • Ha elkészültél a regisztrációval, utána fel kell töltened a számlád egyenlegét. A minimum befizetés összege 2700 HUF vagy ennek megfelelő más valuta. 
   
 • Ha megvan a befizetés, akkor a Portugália-Svájc meccs tétlapjáról válaszd ki azt a fogadást, hogy Bruno Fernandes kaput eltaláló lövések száma 0.5 felett. 
   
 • Fogadj 500 HUF értékben, ha pedig a Manchester United támadója legalább egyszer eltalálja a kaput, máris bezsebelted a 10. 000 forintot! 
   
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel vagyis szabadon rendelkezel felette. 

⚠️ Az akció ezen a linken keresztül érhető el!⚠️


Az Unibet a világ egyik legismertebb és legnagyobb játékosszámmal rendelkező fogadóirodája, idehaza Magyarországon is rendkívül népszerű. Könnyen kezelhető, magyar nyelvű felülettel, számos bónuszlehetőséggel és élő live streamekkel várja az Unibet a fogadni vágyókat. 

Az Unibet maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusza minden újonnan regisztrált játékosnak jár, a bónusz igénylését a regisztrációkor kell igényelni. Az ajánlat 100%-os befizetési bónusz, vagyis az első befizetésed összegével megegyező értékű bónuszpénzt adnak jóvá az egyenlegedhez. 

A bónusz kipörgetésére 30 nap áll a rendelkezésedre, ez idő alatt a befizetett összeg 6-szorosát kell meg megforgatni legalább fogadásonként 1.40-es szorzón. 

Kinek ajánljuk?  Hobbi fogadóknak és haladóknak egyaránt.

       ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20.000 HUF üdvözlő bónusz

KÉREM A BÓNUSZT IS