Foci-vb 2022

Csúfos lesz a vége? - tipp a horvát-belga rangadóra

  • Cipolla

Vélhetően az egyik európai csapat már a csoportkörben elbúcsúzik, az előjelek alapján pedig nem kérdés melyik lesz az.

Az F-csoport felbolydult a második kör után, miután Marokkó legyőzte Belgiumot, ezzel a továbbjutás küszöbére került az afrikai alakulat. Mindez azt is jelenti, hogy ki-ki meccs lesz a négy évvel ezelőtti vb-ezüstérmes és -bronzérmes csatája, ahol a bukmékerek nem is tudnak állást foglalni.

325864

3854595

Ne szépítsük, ég a ház Belgiumban, miután egy kínkeserves Kanada elleni siker után megfricskázta őket Marokkó és 2-0-ra legyőzte De Bruynéket. Ez a vereség pedig a kiesés szélére taszajtotta a csapatot, de a legfőbb probléma a kilátástalan játék és a csapaton belüli komoly feszültség.

Ugyanis komoly összeszólalkozások és klikkesedések vannak a belga öltözőben, így könnyen lehet, hogy dicstelen lesz a belga "aranygeneráció" utolsó világbajnoksága.

A védők és De Bruyne egymással veszekednek és a médián keresztül üzengetnek, komoly széthúzás van, ami a legritkább esetben szokott pozitív végkifejletet eredményezni. Természetesen a frusztrációt a borzasztó játék hozza ki a játékosokból, ők is érzik, hogy ez már nem nagyon akar működni, pedig ne feledjük, egy esetleges csütörtöki győzelem továbbjutást érne a belgáknak is, tehát még semmi sincs veszve.

Könnyen lehet, hogy már mindent bevet Roberto Martinez, így a nem százszázalékos Romelu Lukaku már az elejétől a kezdőben lehet, azonban Amadou Onana kiesett eltiltás okán a középpályáról, így Tielemans kerülhet vissza a csapatba.

A horvátok sem indították szépen ezt a tornát, de Kanada ellen olyan focival rukkoltak elő, ami bizakodásra adhat okot déli szomszédunknak. Egyértelműen domináltak, gyakorlatilag megfojtották a kanadaiak gyors fociját, a vége pedig könnyed, 4-1-es siker lett. A Marokkó elleni gól nélküli találkozóval pedig egy iksz garantálhatja a legjobb 16 közé jutást, de a csoportmásodik vélhetően a spanyolokkal találkozna, így taktikázásnak nincs értelme, persze tegyük hozzá, a németek ellen sem lenne leányálom a nyolcaddöntős párharc.

Mindenesetre azt megmutatták a horvátok, hogy sokkal több van bennük, a négy évvel ezelőtti ezüstérmes pedig megérkezett a tornára, így bizakodhatnak a csoportrangadón. Ivan Perisic játéka kérdéses, de alighanem mindent meg fog tenni a stáb, hogy valahogy összedrótozzák a Tottenham játékosát csütörtök délutánra.

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT
[3854595] 2022-12-01 16:00:00 Horvátország - Belgiumx

Mire fogadjunk?

Egyértelműen a horvát válogatott van jobb passzban, ráadásul a csoport jelenlegi helyzete is kedvező számára, így mi is megyünk Modricékkal. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez a széthúzó belga válogatott összekapja magát, ne pedig egy éra utolsó felvonását lássuk, így óvatosabb hendikepekkel támogatjuk a szomszédainkat.

Bár a szorzók már szépen esnek a horvátokra, ennek ellenére behúzzuk a horvát vagy döntetlen opciót (ázsiai piacon Horvátország +0.5), emellett pedig a +0-ás opcióval is megnézzük Zlatko Dalic csapatát. Ha nem dől el a találkozó sokáig, a végén kitámadhat Belgium, azt pedig a Kramaric vezette támadósor könnyen kihasználhatja. Sokkal egységesebb csapat a horvát jelenleg, ez pedig a pályán is kijöhet.

{"headTitle":"Horvátország - Belgium","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-01 07:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország +0.5","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"},{"eventTitle":"Horvátország +0","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"20bet"}]}
20bet