Foci-vb 2022

A hatalmas tét ellenére is jó meccs lehet a kameruni-szerb

  • varin

Két 0 pontos csapat találkozik Katarban, ha pedig Mitrovicsék nem nyernek, búcsúzhatnak a tornától.

Vereséggel indított Kamerun és Szerbia válogatottja is a vb-n, de azért egyik eredmény sem volt bombameglepetés. Azonban egy 3 meccsből álló csoportban nincs sok lehetőség hibázni, így a hétfő korai meccs egyértelműen arról dönt, melyik fél juthat még tovább. A fogadóirodák favoritja az európai gárda, de azért illik óvatosan kezelni őt.

3854600

Kamerun ugyanis nem játszott rosszul Svájc ellen, olyannyira, hogy az afrikaiak többször találták el a kaput, mint a helvétek. Noha a lőtt gól nem jött össze, Choupo-Motingék bőségesen megvillantották, hogy veszélyes csapat Kamerun, elsősorban a Napoli középpályása, Anguissában látszódott a potenciál.

Ami a szerbeket illeti, igen kiábrándító volt a brazilok elleni 90 perc, egyedül talán az első félidei védekezésre lehet építeni. Azonban most helyzetek, lövések és gólok kellenek Mitrovicséktól, márpedig a Selecao ellen Alissonnak egyszer sem kellett hárítania, míg Richarlisonék 10-szer is eltalálták a kaput.

Sztojkovics mester elmondta, nagyon nehéz helyzetben vannak a sok sérülés miatt, ezt pedig nem bírták el egy Brazília szintű válogatott ellen. "Mi csak egy kis ország vagyunk, nincs akkora merítési lehetőségünk, mint a 200 milliós Brazíliának. Ez sajnos tény, de azt megígérhetjük, hogy egy más csapatot fognak látni hétfőn" - kereste a kifogást a szövetségi kapitány. Az érvelés persze lehet helytálló, hiszen Szerbia a hátsó szekcióban foglal helyet a lakosságot illetően, kevesebb, mint 5%-ával a brazil lakosságnak.

     ⭐️⭐️⭐️

35.000 HUF értékű első befizetési bónusz

KÉREM A BÓNUSZT

 

Ami a maródiakat illeti, Brazília ellen Mitrovics és Vlahovics sem egészségesen lépett pályára, Kosztics pedig nem is tudta vállalni a meccset, így nagy kérdés, éppen ki kezdhet hétfőn. Az előzetes tervek szerint egyébként a két sztárcsatár ott lesz a 11-ben és Jovics esetleg csereként segíthet, de ez még azért változhat délelőttig.

Az afrikai gárdánál nem várható nagy változás, bár Choupo-Moting nem talált be Svájcnak, ismét ő lehet az ék, de sajnos a Bet365 már nem is fizet 6-szoros pénzt a veterán Bayern-csatár góljára.

Várhatunk gólt ezen a meccsen, hiszen illene a feleknek támadólag fellépnie. Ez nem az a találkozó, ahol lehet taktikázni, különösen a kameruniaknak, hiszen egy x azt jelentené, Brazíliát kell verniük a záró fordulóban, az pedig még Tom Cruise-zal sem menne, míg az európaiak úgy gondolkozhatnak, kit is vernének meg, ha nem Kamerunt. Emiatt mi az over felé kacsintgatunk, megfűszerezve ötletünket néhány sárga lappal és faulttal, azokból ugyanis szintén nem kéne hiány legyen egy ilyen téttel bíró randevún.

{"headTitle":"Kamerun-Szerbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-28 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"3,75 sárga lap felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"25,5 szabálytalanság felett ","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3854600] 2022-11-28 11:00:00 Cameroon - Szerbiax;