Férfi kézi BL

Románveréssel folytathatja menetelését a Veszprém csapata

  • mr.blonde

Kötelező győzelem előtt áll a Veszprém, amely szerdán a román bajnokok fogadja.

Fotó: veszpremhandball.hu

Folytathatja remeklését a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapata, amely papíron egy könnyed győzelmet arathat a Dinamo Bukarest ellen. A magyar csapat győzelmét 1.10 körüli szorzón kínálják a fogadóirodák, amivel a játéknap egyik legnagyobb tutija lehet a veszprémi siker. 

A bakonyi alakulat egyelőre kifogástalan teljesítményt nyújt a BL-ben, hiszen a PSG hazai pályán történő legyőzése után múlt héten a Porto arénájában is magabiztos sikert aratott. Az önbizalommal nem lehet gondja Momir Ilics együttesének, ez pedig a Dinamo Bukarest számára nem sok jót ígér. 

A román bajnok egy döntetlennel és egy vereséggel áll a csoportban, ahonnan egyébként szeretne majd továbbjutni és az erőviszonyok alapján erre lehet is esélye. A bukaresti csapat ugyanis évek óta fejlődő pályán van és szezonról szezonra megtudja erősíteni a keretét, igaz többnyire már pályafutásuk zenitjét túllévő "kiöregedő" sztárokat tudnak csak Bukarestbe vinni. 

"Sok mindent tudok róluk, hiszen a volt csapattársam, Eduardo Gurbindo ott kézilabdázik. Már tavaly is jó csapatuk volt, de nem kiemelkedő. Idén olyan tehetséges játékosokat igazoltak, mint Stanislav Kasparek, Lazar Kukic vagy Ali Zein. Ezek a játékosok sok tapasztalatot hoztak magukkal, így erősebb csapat is lett a Bukarest. Nehéz mérkőzésre számítok. A saját játékunkra kell koncentrálnunk. Ha gyorsan kézilabdázunk és sokat futunk, akkor meg lesznek az esélyeink arra, hogy megnyerjük a találkozót. Ha felvesszük a Bukarest tempóját, akkor nehezebb dolgunk lesz."
- Dragan Pechmalbec - 

A Veszprém és a Dinamo az elmúlt években többször is meccselt egymással, tavaly szintén a csoportkörben találkoztak a felek. Akkor a kinti meccset nagy meglepetésre a Dinamo meg tudta nyeri (31-29), viszont a visszavágón a Veszprém durva bosszút állt és 15 (!) góllal legyőzte a román csapatot. 

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák +-/5,5-re lőtték be a hendikephatárokat és +/-65,5 gólra tették az egál line-t az over/under piacon. Elsőre sajnos azt kell mondani, hogy ezek jó határok, amikben nehéz értéket felfedezni, így nem is másznánk bele ezekbe a piacokba. 

A Bet365 idei nagy újítása, hogy a BL-meccseken lehet játékosgólokra is fogadásokat kötni, az eddigi két Veszprém-meccsen pedig sikerült ezeket a piacokon nyertes tippet találni. 

Ezúttal a szerb irányító Petar Nenadics góljaira tennénk egy próbát, a játékmester ugyanis Portóban fantasztikus produkciót nyújtott és meg sem állt 8 találatig. A Bukarest ellen egyszer lépett eddig pályára, a tavalyi kinti találkozón 9 góllal terhelte meg a románok hálóját. 

Második tippnek egy félidős fogadást szemeltünk ki. Reményeink szerint a Veszprém már a szünetre eldönti a két pont sorsát, így a második játékrészben már akár a közönségnek is lehet játszani. Ez a védekezés kárára történhet, ami azt is jelentené, hogy a második játékrészben látjuk a több találatot. 

{"headTitle":"Veszprém - Dinamo Bukarest ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-28 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Petar Nenadics góljai 4.5 felett ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Legtöbb pontos félidő - 2. félidő ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365