Nemzetek Ligája

Szalai segíthet minket hozzá ehhez a kissé pofátlan ötszörös szorzóhoz

A német-magyar meccsre kaptunk egy olyan emelt szorzót, amire tényleg csak a fejünket tudjuk fogni.

Lassan közeledik a kezdősípszó a német-magyar ütközetre, az előzetesek zömében pedig próbáltuk több perspektívából is megvizsgálni az esélyeket, de a legértékesebb piacokra vadászók számára még most nyílt meg az egyik legjobb lehetőség.

Szalai Ádám ugyanis az utolsó előtti válogatott fellépésére készül, a találkozó esélyese pedig ugyan nem a magyar válogatott, Szalainak egész jól ment az utóbbi időben a németek ellen. Ez az állítás még akkor is igaz, ha a júniusi 1-1 alkalmával hiába volt hét kaput talált lövésünk, épp Ádám nem tudott egy lövéssel sem próbálkozni.


🟢 Bet365 bónuszkód és regisztráció 🟢


Már tegnap is foglalkoztunk az emelt szorzójú Szalais fogadással, ahol egy Szalai kapuralövés mellett, ha nem kap ki a magyar válogatott és legalább három gól születik 21-szeres szorzót kapunk.

Azonban a    a piacra dobta az úgynevezett "Szuperfokozó" szorzóját, ahol mindössze egyetlen Szalai kaput talált lövésre 2.20-as odds helyett 5-szörös pénzt fizetne a bukméker.

Mondani sem kell, hogy ez messze kimagaslik a jelenleg elérhető szorzók közül, így az nem is kérdés, hogy komoly értéket tartogat a tipp, ami minden jogosult ügyfél számára elérhető. Bízunk benne, hogy a magyar klasszisnak ismét kijön a lépés, a bukmékerre pedig rácáfol, hogy óriási hiba volt rá kiírni a szuperfokozó kínálatot.

{"headTitle":"Németország-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám kapura tartó lövései: 0.5 felett","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Szuperfokozók csak új és jogosult ügyfelek számára érhetők el. Max. tét érvényes, csak egyszeri fogadások. 

[3784560] 2022-09-23 20:45:00 Németország - Magyarországx;