Nemzetek Ligája

Inkább veretjük a románokat, mint nem

  • gb1

Bár keleti szomszédunk otthon legyőzte a finneket, hazai környezetben bosszút állhatnak Pukkiék.

A B Liga 3-as jelzésű csoportjában "alsóházi" derbi következik, a tét pedig nem kicsi, hiszen Románia egy esetleges vereséggel biztosan kiesik. Persze még bármi is lehet, hiszen papíron a kvartettből minden együttesnek van matematikai esélye az első helyre, de ha Bosznia nyerni tud, akkor már pénteken bebiztosítja feljutását.

3784609

Csapathírek

Finnország parádésan kezdte az idei kiírást és két kör után az élen állt a csoportban. A jelenleg vezető Bosznia-Hercegovinával 1-1-et játszott, míg Montenegrót 2-0-ra verte otthon, ám idegenben egy pontot sem sikerült összeszednie, így a harmadik helyre csúszott vissza. Ezen a ponton még bármi lehet a csapat sorsa, de ha meg akarja tartani a feljutási esélyt, akkor le kell győznie a románokat. Érdemes megjegyezni, hogy a finnek utóbbi négy hazai győzelme mind underrel párosult, ahogy

az is kirajzolódik, hogy az elmúlt 13 otthoni győzelem úgy esett, hogy az ellenfél nem tudott betalálni.

A felek utóbbi négy egymás elleni összecsapása is 2.5 gól alatti gólszámot hozott és az előzetesek alapján ez a találkozó is jó eséllyel ilyen forgatókönyvet hoz majd. A románok ugyanis nem nyílhatnak túlzottan ki, ugyanis kepeszteniük kell a pontokért, mivel fél lábbal már kint vannak a csoportból. Az odavágós 1-0-s győzelem úgy kellett Edward Iordanescu fiainak, mint egy falat kenyér, de sok munka van még ahhoz, hogy biztosítsák helyüket továbbra is a B Ligában.

A kereteket elnézve több ismerős nevet is találunk, a finnek Szalaija, Teemo Pukki biztosan pályán lesz, aki már 36 találatot szerzett válogatott mezben. A kapuban a Leverkusen portása, Hradecky, de játszani fog az Arsenalban is megfordult Rangers-középpályás, Kamara is. A vendégeknél komoly érvágás, hogy a csapatkapitány, Vlad Chiriches várhatóan kiüli a meccset, de George Puscas, Denis Alibec és az Al-Jazirába igazolt Florin Tanase mind bevetésre készek.

[3784609] 2022-09-23 20:45:00 Finnország - Romániax

>>> Fogadj a legjobb szorzókon a legszélesebb kínálatból <<<


Mire érdemes fogadni?

Összességében elmondható, hogy kecsegtető egy kis ázsiai hendikeppel megtámogatott "H", de mi amit kinéztünk erre a meccsre, az nem más, mint a labdabirtoklás - ezen ugyanis kissé meglepő módon egál line-t hozott ki a 22bet. Márpedig a bukaresti meccsen is 61-39 százalékkal nyertek ebben a mutatóban Pukkiék, de Montenegró ellen is domináltak, míg Bosznia ellen is közel 50-50-ben volt a feleknél a labda. Várhatóan újfent a finnek fogják nagyobb részt irányítani a meccset így ilyen szorzón ezt abszolút fogadhatónak érezzük.

{"headTitle":"Finnország-Románia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Labdabirtoklás - Finnország handicap (0)","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784609] 2022-09-23 20:45:00 Finnország - Romániax;