Serie A

2,30-szoros tippünk van az újjáépítés alatt álló Napolira

  • gb1

A Verona-Napoli meccsen a vendégsereg a favorit, de mérget azért nem vennénk a déliek sikerére.

A 2021/22-es idényben sokáig úgy nézett ki, hogy a Napolinak a Maradona-éra óta először reális esélye lehet a bajnoki arany megszerzésére. Pár rosszul időzített vereség végül megpecsételte a sorsát, de azért a bronzérem sem rossz teljesítmény, végül 7 ponttal maradt le a bajnok Milantól. A baj csak az, hogy ki tudja, mikor kerülhet újra ilyen közel a tűzhöz és akár már a Serie A nyitófordulójában is bajba kerülhet a déli együttes, már ha az oddsokból indulunk ki.

3919069

Csapathírek

 

Persze semmiképp nem jó előjel az új idényre, hogy a Napoli legnagyobb sztárjai távoztak a nyáron, köztük Kalidou Koulibaly, Dries Mertens, Lorenzo Insigne és az első számú kapus, David Ospina. Fél lábbal már kilépett az ajtón Fabian Ruiz is, aki a PSG csábít gőzerővel, a vezetőség pedig fiatal tehetségekkel próbálja feltölteni a keretet. Így jött szóba Szoboszlai Dominik neve is, akit már a salzburgi időszaka óta figyeli a csapat, ám a napokban eldőlni látszik, hogy mégsem hagyja el Németországot. A baj ugyanis az, hogy hiába szerezné meg szívesen a 21 éves támadó középpályást a Napoli, az RB Leipzig 25 millió euró alatt nem adná őt, ez pedig Luciano Spallettiék számára már túl magas összeg lenne.

Tudtad? A Napoli utóbbi 10/7 bajnokiján jött a mindkét csapat szerez gólt opció!

Hasonló káosz alakult ki a Verona együttesénél is, amely tavaly a tabella első felében, a 9. helyen zárt, ami korrekt teljesítmény. Külön kiemelendő a 65 lőtt gól, amely a top 5-ön kívül a legtöbb volt a ligában, Igor Tudor mester viszont Marseille felé vette az irányt, a helyét megöröklő Gabrielle Cioffi pedig nincs könnyű helyzetben. Az Udinese-től megszerzett tréner hamarosan több kulcsembert is elveszíthet, közte a tavaly 17 gólt szerző Giovanni Simeone-t is, akiért pont a Napoli jelentkezett be, ahogy nem játszik majd hétfőn az eltiltott Ceccherini és Veloso sem.

[3919069] 2022-08-15 18:30:00 Hellas Verona - SSC Napolix

>100%-os befizetési bónusz + 10. 000 HUF értékű ingyenes fogadás<


Mire érdemes fogadni?

 

A tavalyi statisztikák mind azt vetítik előre, hogy gólgazdag meccs van kilátásban. A Nápoly utóbbi 10/8 Serie A-meccse 2.5 gól fölötti eredményt hozott, ahogy a Verona utóbbi 13/10 bajnokiján zöldült a BTS. A felforgatott keretek miatt azonban kissé nehezebb belőni a gólszámot, bár az over 1.75-szörös odds körül azért elég kecsegtető. Mi viszont egy játékos-tippet néztünk ki magunknak, mégpedig, hogy Osimhen legalább 2-szer eltalálja majd a veronai kaput. Jelen állás szerint a csapat idei szezonja a fiatal nigériai válogatott teljesítményétől függ majd legjobban, mi pedig ahogyan azt már ebben az anyagban is leírtuk, erős idényt várunk tőle.

{"headTitle":"Verona-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-15 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Osimhen kaput eltaláló lövései 1.5 felett","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3919069] 2022-08-15 18:30:00 Hellas Verona - SSC Napolix;