Konferencia Liga

Nagy pofont kapott a Fehérvár, de ebben bízhat a Köln ellen

Ha a Fradi négyet számolt a Vidire, a németek mennyinél állnak meg?

A Konferencia Ligában az egyetlen talpon maradt csapatunk a MOL Fehérvár, a csoportkör előtti playoffkör azonban nehéz küldetésnek ígérkezik. A tavalyi Bundesliga-szezon hetedik helyezettjéhez utazik ugyanis a magyar csapat, azaz a Köln gárdájához. A Kecskések ráadásul jól kezdték az új évadot is, két meccsen szerzett négy pont mellett megvan a kupában is a továbbjutás. Általánosságban úgy gondolhatjuk, hogy egy Bundesliga csapat ellen gyakorlatilag esélytelen egy magyar csapat, de ha jobban megvizsgáljuk a német "kiscsapatok" elmúlt évekbeli menetelését, hirtelen egy kis fény is látszik az alagút végén.

Ugyanis az elmúlt öt év során kétszer sem jutott el az aktuális német csapat az Európa Liga/Konferencia Liga főtáblájára.

Konferencia Ligáról tavaly óta beszélünk, így ott 100%-os a selejtezős arányuk a germánoknak, miután az Union Berlin az idegenbeli 4-0-ás siker után, otthon egy 0-0-ás iksz is belefért a Kuopio ellen. Előtte az Európa Ligában a Wolfsburg azonban kiesett a playoffkörben az AEK Athén ellen. A Köln legutóbb a 2019/20-as szezonban kezdte az évadot a selejtezőben, az utolsó lépésbe pedig majdnem beletört a bicskája. Az első felvonáson pedig meg tudta lepni a Strasbourg, azonban végül 3-1-es összesítéssel mentek tovább a Kecskések. Ha még korábbra tekintünk, a Leipzig úgy jutott főtáblára 2018-ban, hogy mindhárom selejtezős ellenfele ellen az egyik meccsük iksz lett (Hacken, Univ Craiova, Zorja Luhanszk), míg a Freiburgot egy szlovén csapat, a Domzale állította meg.

Mindez megmutatja, hogy a német kiscsapatokat igenis meg lehet lepni a kisebb nemzeteknek is! Persze nem a vasárnapi, Üllői úti 4-0-ás vereség alkalmával bemutatott játékkal...

Csütörtök este okosabbak leszünk, mindenesetre a Fehérvár, ha a legjobbját nyújtja, akkor nem elképzelhetetlen a csoda sem, azonban látva idegenben mennyire sebezhetőek a piros-kék alakulat, egyelőre jó lenne elkerülni egy nagyobb arányú zakót idegenben.

{"headTitle":"Köln - Fehérvár - Ki jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-18 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Köln","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Miért az Unibet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ 10. 000 HUF ingyenes fogadás
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<