Európai Szuperkupa

Ezzel a tippel dupláznánk a Real Madrid és a Frankfurt fináléján

A 2022-es Európai Szuperkupa döntőjét a Real Madrid és a Frankfurt vívja Helsinkiben.

A hagyományoknak megfelelően az új szezon 'hivatalos megnyitója' lesz az Európai Szuperkupa fináléja, ahol a Bajnokok Ligája és az Európa Liga aktuális győztese mérkőzik meg egymással. A helyszín ezúttal a finn főváros lesz, ahol telt ház és kellemes hangulat várja majd a csapatokat.

Miért az Unibet? 
Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
10. 000 HUF ingyenes fogadás
Fogadásépítő alkalmazás
Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
Élő képes közvetítések
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<

 

Csapathírek

Bár a fogadóirodák és a sportfogadók is egyértelműen a Real Madridot látják esélyesnek a döntőben, nem árt megjegyezni, hogy a felkészülésben a Frankfurt egy picivel a spanyol bajok előtt jár. Az Eintracht számára ugyanis a mögöttünk hagyott hétvégén már megkezdődött a bajnokság, ráadásul augusztus elején a német kupában is pályára kellett már lépnie, vagyis már két hivatalos tétmeccs is benne van a lábakban.

Ezzel szemben a Real Madrid még a felkészülési időszakában jár, Carlo Ancelotti csapata pedig az alapozás alatt sem igazán pörgette ki maximumra a barátságos meccsek megvívását. A királyi gárda egy tengerentúli túra során a Barcelonával, a Club Américával és a Juventusszal meccselt, a mérleg pedig teljesen igazságos 1-1-1 lett.

A várható kezdőcsapatokat illetően a spanyoloknál túl sok változásra vagy újításra nem igazán kell számolni a tavalyi alapcsapathoz képest, a védelembe viszont bekerülhet a Chelsea-től szerződtetett Rüdiger. A középpályán a rutinos trió kaphat szerepet, elöl pedig Benzema és Vinícius mellé Valverde kerülhet be a kezdőbe.

A Frankfurtnál Onhuéné és Bauta sérülés miatt biztos kimarad, továbbá Filip Kosztics és Even Ndicka játéka kérdéses. Az utóbbi két alapember sorsa egyelőre bizonytalan a csapatnál, hiszen mindkét játékosért komoly kérők vannak, így például a nemzetközi szaklapok arra számítanak, hogy Kosztics nem is fog majd pályára lépni a fináléban.

[3887142] 2022-08-10 21:00:00 Real Madrid - Eintracht Frankfurtx

Mire érdemes fogadni?

Bár a Real Madrid még nem játszott idén hivatalos tétmeccset, a királyi gárda esélyességéhez nem férhet kétség. Carlo Ancelotti együttese teli van rutinos, sok csatát megélt klasszisokkal, akik biztosan nem fogják hagyni, hogy kicsússzon a kezükből egy újabb trófea.

A Frankfurt lelki állapota ráadásul nem lehet valami pompás, hiszen pénteken 6-1-es vereségbe szaladtak bele odahaza a Bayern München elleni nyitómeccsen. Az óriási zakó után kaptak lábra a kulcsemberek távozásáról szóló pletykák is, így Frankfurtban most nem biztos, hogy egy Real Madrid elleni Szuperkupa-döntő lázában égnek az emberek.

A mérkőzésre az Unibet fogadás építőjével fabrikáltunk meg egy tippet, amely két külön választásból áll: az egyik, hogy a Real Madrid a rendes játékidőben megszerezni a győzelmet, a másik pedig, hogy az underdog Frankfurt legalább annyi büntető lapot gyűjt be, mint a spanyol csapat.

Az így megalkotott tipp 1.97-es szorzót fizetne, vagyis egy korrekt duplázóhoz nem is kérünk olyan sokat.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

{"headTitle":"Real Madrid - Frankfurt ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő - Real Madrid nyer + Lapok hendikep (3 esélyes) Frankfurt 0-1 ","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3887142] 2022-08-10 21:00:00 Real Madrid - Eintracht Frankfurtx;