Premier League

Nyernie kell a Liverpoolnak, de nem lesz ez olyan egyszerű

megosztom

Még akkor sem, ha a Vörösök a pocsék formában lévő Southampton otthonában vizitálnak.

A szombati FA Kupa fináléjának köszönhetően a Southampton-Liverpool ütközetet kedden rendezik meg. A meccsnek pedig természetesen a vendégek a toronymagas esélyesei, a fogadóirodák átlagosan 1.35-szörös pénzt kínálnak Kloppék sikerére háromesélyben.

3610294

Csapathírek

Pocsék formában várja a hétközi találkozót a Southampton, hiszen az elmúlt négy bajnokiján nem tudott győzni. Sőt ezen intervallumban egy döntetlen (Brighton) mellett három vereséget (Burnley, Crystal Palace, Brentford) tud felmutatni, a meccsre két zakót követően érkezik. Ezen eredményeknek köszönhetően perpillanat a 15. helyen találhatók a Szentek, ahonnan a realitások talaján maradva se előre, se hátra lépni nem tudnak majd. 

Ami a hiányzóikat illeti, Livramento biztosan kimarad, de minden bizonnyal Forster is, akit McCarthy válthat a kapuban, míg mellette Armstrong szereplése kérdéses.

[3610294] 2022-05-17 20:45:00 Southampton - Liverpoolx

A liverpooliak az FA Kupa megnyerésével hangoltak a keddi csatára, így eddig mind a két honi kupát behúzták, mindkettőt a Chelsea ellen, egyaránt büntetőkkel. Azt megelőzően 2-1-re tudtak nyerni az Aston Villa otthonában PL-ben, míg előtte csak 1-1-re voltak jók a Tottenhammel szemben. Ha azt a meccset behúzták volna, akkor vesztett pontok tekintetében megelőznék a Manchester Cityt, hiszen Guardioláék csak 2-2-re voltak jók vasárnap a West Ham otthonában, így pedig úgy vezetnek négy ponttal Kloppék előtt, hogy eggyel több meccset játszottak.

A szombati túlóra felforgathatja a vendégek kezdőjét, mindemellett Szalah és Van Dijk megsérült, míg a hétvégi döntőt kihagyó Fabinho szereplése kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Reálisan nézve a Liverpool csak akkor nyerheti meg ezt a bajnokságot, ha a City az utolsó körben hazai pályán botlik az Aston Villa ellen, míg Kloppék behúzzák a hátralévő két bajnokijukat. Avagy kizárhatjuk a pontazonosságot és az akkor döntő gólkülönbséget, ami perpillanat héttel jobb a manchesterieknek, vagyis a vendégek számára csak és kizárólag az lesz a fontos kedden, hogy megnyerjék a mérkőzést, a különbség nem számít.

Erre pedig van esélyük, de ne felejtsük el, hogy a Soton idei utolsó hazai meccsét játssza egy olyan csapat ellen, amelyen ellen senkit nem kell motiválni a keretből, továbbá kereken tíz napot pihenhetett és készülhetett a találkozóra. Ezzel szemben a 'Pool két kulcsjátékosa biztosan nem lép pályára, a többiek szombaton 120 percet játszottak, és ha a City nem hibázik hétvégén, akkor ezen a héten lévő két bajnokiján feleslegesen adja ki magából a maximumot Klopp csapata, pláne úgy, hogy jövő hétvégén a Bajnokok Ligája döntőjében lesz érdekelt és a Real Madrid már jó ideje arra a meccsre pihenteti kulcsjátékosait.

Egy szó, mint száz, nyernie kell a Liverpoolnak, de nem kell fiesztát rendeznie ahhoz, hogy életben tartsa esélyét a bajnoki címre, így nem meglepő, hogy az előzetesek szerint akár hét helyen is változhat a kezdőjük a hétvégihez képest. Mindezek tükrében pedig szoros meccsre van kilátás, egyébként is délen mostanság megszenvedtek a Vörösök, tavaly 1-0-ra kaptak ki ott, míg két éve csak nagy nehezen, 2-1-re tudtak nyerni.

Szerintünk egy szoros meccs is kikerekedhet a történetből, így az alaptippünk nem más, mint a Southampton +1,5 (ázsiai hendikep), ami ugye csak minimum kétgólos vendégsikertől veszítene. A bátrabbak számára pedig van egy 3.60-szoros szorzójú "bunkónk" is, ami nem más, minthogy a Liverpool pontosan egy góllal nyerni meg a keddi ütközetet.

{"headTitle":"Southampton - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Southampton +1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat 2 nyer 1 góllal - Igen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610294] 2022-05-17 20:45:00 Southampton - Liverpoolx;
megosztom