Roland Garros

Ezzel a tippel profitálnánk a keddi játéknap legsimább meccsén

  • Cesc18
megosztom

Kedden folytatódnak a Roland Garros selejtezős küzdelmei, újabb 64 játékos mutatkozik be Párizsban. A kiszemelt mérkőzésünkön a szlovákok egykori top 50-es teniszezője, Lukas Lacko és a chilei Nicolas Jarry csap össze.

Papíron ez ígérkezik a játéknap legsimább találkozójának, hiszen Lukas Lackóra 10.00 feletti szorzót szabtak a fogadóirodák, míg Jarry továbbjutása 1.05 körül mozog. Nem véletlenül ekkora a szakadék az oddsok között, a szlovák ugyanis nagyon visszaesett már, ráadásul soha nem számított salakmenőnek.

Lacko számára Párizs egy különösen sikertelen helyszín, hiszen a Roland Garroson pályafutása során mindösszesen egyszer, 2010-ben tudott egy meccset megnyerni, a maradék 11 alkalommal vereséget szenvedett. 

Több, mint 10 éve tehát nyeretlen a Roland Garroson és bombameglepetés lenne, ha most szakadna meg ez a negatív szériája. Hiába rangsorolták ugyanis egykoron a top 50-ben, mostanra már a 229. helyig csúszott vissza és nemhogy ATP-szinten, de már a Challenger-tornákon sem tényező. 

Idén kilenc tornán indult és nyolc alkalommal rögtön az első meccsén kikapott. Legutóbb január 25-én fedett pályán tudott egy mérkőzést sikerrel megvívni. Azóta sorozatban hét vereséget számlál, ezeken ráadásul szettet sem tudott fogni. 
 

Lacko 2022-es statisztikája.


Ami Jarryt illeti, a dél-amerikai viszont igazi salakspecialista, aki idén más borításon még nem is játszott. Jó formát mutat tavasszal, hiszen áprilisban és májusban három Challenger-tornán is elődöntőig jutott, legutóbb 10 napja Franciaországban, ami tökéletes hangolódás volt számára a Garros-kvalira. 
 

Mire fogadjunk?


A 22bet elég széles piaccal készült erre a találkozóra. Az általunk választott tipp nem más, mint, hogy Lacko nem nyer 6 játéknál többet. A szlovák az elmúlt három hétben három salakos meccset játszott és ezeken összesen tudott 8 játékot összekaparni. Ezen még az sem szépít, hogy alapvetően jó formában ütő teniszezőkkel találkozott, hiszen akiktől kikapott, ők végül azt a tornát meg tudták nyerni.

{"headTitle":"Lukas Lacko - Nicolas Jarry","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-17 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lacko megnyert játékai 6.5 alatt","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom