Átigazolás

Az oddsok alapján tényleg eldőlt Mbappé jövője

megosztom

Újabb fordulatot vehet Kylian Mbappé jövője, sajtóhírek szerint a francia támadó mégis megegyezett a Real Madriddal.

Hétfő este újabb fordulatot vehetett Kylian Mbappé átigazolási ügye, több sajtótermék is arról számolt be, hogy a 23 éves francia támadó a személyi feltételekben megegyezett a Real Madriddal. Bár a királyi gárda hónapok óta kergeti a PSG szupersztárját, az elmúlt hetekben inkább arról szóltak a hírek, hogy a párizsi vezetésnek sikerült maradásra bírnia Mbappét, akinek júniusban lejár a szerződése a francia fővárosban, így pedig ingyen igazolhatóvá válik.

Az átigazolásokban mindig naprakész újságíró, Fabrizio Romano facebook-oldalán kedd reggel arról posztolt, hogy hamarosan pont kerülhet a Mbappé-saga végére. A francia csatár hétfőn este érkezett vissza egy jótékonysági útról Katarból, kedden pedig megvitatja az átigazolást a családjával és a menedzsmentjével is.

Mbappé egyébként múlt héten azt ígérte, hogy június elején jelenti be a nyilvánosság számára a leendő csapatát. "A hivatalos bejelentésre sor kerül, mielőtt csatlakozom a francia válogatotthoz június elején. Napok kérdése, mindenki hamarosan megtudhatja, a döntést már majdnem meghoztam" - fogalmazott újságíróknak a játékos, miután átvette a francia bajnokság legjobbjának járó elismerést.

Amíg a Real Madridnál magabiztosan várják a bejelentést, addig a PSG-nél még mindig nem tettek le arról, hogy az akár az utolsó pillanatban, de meg tudjanak egyezni Mbappéval. A franciák megadnák azt a közel 50 millió eurós fizetést a támadónak, amit a pletykák szerint a Real Madrid is kínál.

A fogadóirodáknál mindenesetre ez a kérdéskör eldőlni látszik. Az átigazolásokkal előszeretettel foglalkozó Unibetnél mindössze 1,20-as szorzót kínálnak a Rea Madridra és közel négyszeres szorzót a PSG-re, mint Mbappé következő csapata.

{"headTitle":"Kylian Mbappé klubja ekkor 2022.09.01","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT!<<<

megosztom