Exkluzív

4+1 ok, amiért megéri regisztrálni a Hatháromra!

megosztom

Oldalunk legtöbb funkciója bárki számára elérhető, de van néhány, amit csak regisztrált felhasználóink érnek el.

2022-t írunk már, a világ pedig szélsebesen változik. Az emberek egyre rövidebb idő alatt szeretnének a lehető legtöbb információhoz jutni és a lehető legkisebb befektetett energiával profitálni dolgokból. Figyelmünket egyre rövidebb ideig tudjuk egy feladatra összpontosítani és hajlamosak vagyunk életünk különböző területein a minimális időigényű teendőket is elodázni.

Ilyen lehet példának okáért egy kevesebb, mint 63 másodpercet igénybe vevő regisztráció is, amivel pedig rengeteg extra előnyhöz juthatunk. Nem is szaporítanánk tovább a szót, íme a legfontosabbakat érvek a Hathárom-regisztráció mellett.


1. Játssz és nyerj / Tippjátékok
 

A Hathárom egyik fő küldetése a sportfogadók segítése mellett a szórakoztatás, így egész évben különböző tippjátékokkal találkozhattok oldalunkon. Ezen megmérettetések döntő többségén ingyenesen lehet részt venni és értékes nyereményeket lehet bezsebelni. Ez már önmagában megéri azt a pár másodperces időráfordítást, amit a regisztráció igényel, de azért folytatnánk a sort!

 

Tudtad? Ha regisztrálsz és belépésnél bepipálod az "Emlékezz rám" mezőt, soha többé nem kell ezzel vesződnöd.

 

2. Fejtsd ki a véleményed / Fórum, blogolás, kommentek
 

Ugyan egyre inkább megy ki a divatból a kommentelés, fórumozás, de szerencsére a kihalás még nem fenyegeti a közösségi lét ezen formáját. Ha csatlakozol hozzánk, akkor sportfogadó társaiddal pillanatok alatt megoszthatod véleményed vagy ötleteidet, de akár tanácsot is kérhetsz. Egy regisztrációval saját blogot vagy fórumszobát is nyithatsz! 


3. Összefoglaló a legérdekesebb eseményekről / Hírlevél
 

A lusta olvasók legnagyobb fegyvere a hírlevél, amelyben szerkesztőink gondosan összeválogatják a legfontosabb aktualitásokat, legyen szó tippekről, friss fogadóiroda-promóciókról vagy éppen futó tippjátékainkról. Mindez szintén csak egy karnyújtásnyira van tőled.


4. Képezd magad ingyen / Nyerő sportfogadók 17 titka
 

Oldalunk mottója nem véletlenül "Segítünk a sportfogadásban", hiszen temérdek, bárki számára elérhető sportfogadás-suli anyag jelenik meg a Hathármon időről-időre. Ha azonban egy mindent egyben összefoglaló segítségre vágysz, akkor a "Nyerő sportfogadók 17 titkát" neked találták ki, hiszen ezt a kiadványt kifejezetten az újonnan csatlakozó, fejlődésre vágyó olvasóink számára állítottuk össze. 

 

+1 Oszd meg nyertes szelvényeidet fogadótársaiddal! / TipPics
 

A méltán népszerű TipPics-rendszer egész évben nyitva áll - a Hathárom dicsőségcsarnokába minden regisztrált felhasználónk szabadon töltheti fel nyertes, vagy akár pechesen elúszott szelvényét. A legjobbakról jellemzően cikk formában is beszámolunk, tavaly például befutott egy egészen elképesztő, 86,5 milliót érő tippsor is.

 


Ne hezitálj hát tovább, vár a sportfogadók otthona! A regisztrációt oldalunk jobb felső sarkában találod.


megosztom