Német foci

Dárdai szerint is zöldülhet ez a 3.25-szörös Union Berlin-tipp

megosztom

A magyarok kedvenc kapitánya is elmondta véleményét a legújabb Bundesliga-légiós és újdonsült csapata helyzetéről.

Ha a német klubfocira, vagy akár a légiósokra terelődik a téma, megkerülhetetlen Schäfer András neve, akit friss magyar aranylabdásként januárban leigazolt a szárnyaló Union Berlin.  Dárdai szerint a 22 éves játékos jól döntött azzal, hogy a Bundesligában jelenleg 4. helyen tanyázó, hardcore szurkolóiról (is) ismert csapathoz igazolt, mivel a mentalitása és a játékstílusa is tökéletesen passzol új együtteséhez.

Tudtad? Schäfer érkezésével újra hat magyar játékos van a Bundesligában:a Leipzigben Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik, a Freiburgban Sallai Roland, a Mainzban pedig Szalai Ádám. Novothny Soma a téli szünetben távozott az újonc Bochumtól.

"Ahogy elnéztem a válogatottban Schäfer András játékát, szorgalmas, a taktikát maradéktalanul betartó futballistának ismertem meg, aki a labdával is jó viszonyt ápol.

A mentalitása szerintem tökéletesen passzol az Union által képviselt értékekhez, ezért is állítom, hogy jó helyre került.

Ráadásul jókor, ugyanis ha valaki a téli átigazolási időszakban vált klubot, attól általában nem várnak azonnal kimagasló teljesítményt, adnak időt a beilleszkedésre, úgyhogy az egyik legfontosabb dolga most az lesz tavasszal, hogy belakja a várost és a klubot, a csapatnál alaposan megismerjen mindent és mindenkit. Az persze nem baj, ha közben jól is játszik" - nyilatkozta Dárdai. 

"Beilleszkedés ide, türelem oda, biztos vagyok benne, hogy Andris hamarosan megkapja a lehetőséget a bizonyításra." - folytatta Dárdai, akit a közelmúltban a Serie A-ban bennmaradásért küzdő Genoa együttesével is összeboronáltak. "Hallottam, hogy a hét végén még kisebb sérülés miatt hiányzott, de ha felépül, számíthat rá, hogy bevetik. A tabella nem hazudik, az Union nem véletlenül áll az előkelő negyedik helyen. Motivált, mentálisan erős gárda, amelynek játékosai nemcsak keresik, meg is nyerik a párharcok többségét. Max Kruse igazi vezére a csapatnak, tavaly az Európa-konferencialigába lőtte az Uniont, most az Európa-liga-, sőt talán a Bajnokok Ligája-szereplés is összejöhet

- a nemzetközi porond Schäfer Andrásnak is újabb bizonyítási lehetőséget kínál. Nem aggódom miatta, az eddigi pályafutását szépen felépítették, nincs kétségem afelől, hogy Berlinben is megállja a helyét.

- mondta Dárdai az NSO-nak adott részletes interjúban. 

Schäferre tehát még kisebb kihagyás vár, de nagyon közel áll a visszatéréshez, ami a jelek szerint már az előttünk álló hetekben megtörténhet. Csapata legközelebb február 5-én lép pályára a gyengélkedő, jelenleg osztályozós helyen tanyázó Augsburg otthonában, ahol ismét fontos pontokat szerezhet. Amint arról már korábban is beszámoltunk, az évek óta felszálló ágban lévő berliniek immár a top 4-re is bejelentkeztek, erre jelenleg 3.25-szörös oddson fogadhatunk a bet365-nél.

{"headTitle":"Uinon Berlin long term piacok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első négyben végez a Bundesligában","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
355123
[3624534] 2022-02-05 15:30:00 Augsburg - Union Berlinx;

 

Fogadj az Union Berlinre és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom