Australian Open

Triplázós tippet szemeltünk ki szombat hajnalra

  • Cipolla
megosztom

Könnyen fizikális küzdelembe torkollhat a Bautista-Fritz ütközet.

Az egyik legszorosabb találkozót hozhatja szombat hajnalban a férfiaknál Roberto Bautista-Agut és Taylor Fritz ütközete. A kiemelési rangsor is már-már ezt mondatja velünk, mivel a 15. helyen van kiemelve a spanyol, míg a 20. pozícióban vetélytársa, így nem meglepő módon teljesen 50-50-re hozták ki a fogadóirodák kettejük küzdelmét.

{"headTitle":"Roberto Bautista-Agut - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-22 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bautista-Agut","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fritz","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Bautista-Agutnak eddig nem sikerült rosszul az ausztrál szezonkezdete, a spanyol válogatottal az ATP Kupán egészen a döntőig menetelt, ráadásul négy nyertes meccsel sikerült alapoznia az Openre. Az első körben aztán meglepetésre egy szettet elcsent tőle Travaglia, majd a második meccsére már jobban összerakta a játékát és Kohlschreibernek már csak mindössze 4 játékot engedélyezett. A spanyol nem a megbízhatóság szobra, de ha jó hetet fog ki, csak a legnagyobbak tudják megállítani. A német elleni játéka pedig azért bizakodásra adhat okot számára.

Az ellenfél az a Taylor Fritz, aki még mindig csak 24 éves, de már jó pár éve ott van a Touron és a kisebb tornákon azért el-el tud csípni egy-egy tornagyőzelmet vagy döntőt. Tipikus amerikai játékos, aki a tenyereseivel tud veszélyeztetni elsősorban. Az útja papíron simán alakult, Marterer és Tiafoe ellen is háromjátszmás találkozón tudott túllépni, azonban honfitársa elleni ütközete hiába nem tartott még három óráig sem, a meccslabda után begörcsölt a lába, ami nem jó előjel egy olyan találkozó előtt, ahol hosszú, küzdelmes labdamenetek várhatóak.

Ráadásul az amerikai a harmadik körön még egyszer sem jutott túl Grand Slam tornán, 0-7-es mérleggel várja a szombat hajnali ütközetét a harmadik fordulós találkozókat tekintve.

Persze nem volt könnyű ellenféllistája az eddigi harmadik fordulókban, miután kétszer Thiem, egyszer pedig Djokovic, Federer, Shapovalov, Sonego és Zverev ejtette ki. Ehhez a listához csatlakozhat most a spanyol, aki ráadásul nemcsak erre a statisztikára, hanem az egymás elleni ütközetekre is támaszkodhat. Jelenleg 5-1-es mérleggel állnak Bautista-Agut javára, ami egyértelműen komoly fölényt mutat, de ebből csak két meccs volt kemény pályán, azok is még Fritz pályafutásának kezdetén, 2017 környékén.

Mire fogadjunk?

Letesszük tehát a garast Bautista-Agut mellett, ugyanakkor nem gondolnánk, hogy ez egy sima találkozó lenne, így mellétesszük a game-ek számát tekintve az overt. Jelenleg 38.5-nél húzta meg a bet365 a határokat, a győzelmet a több game-mel kombinálva pedig 3.50-es szorzót kapunk, amiben lehet potenciál.

{"headTitle":"Roberto Bautista-Agut - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-22 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bautista-Agut nyer és 38.5 game felett","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom