Premier League

Triplázhatunk ezzel a tippel a Liverpool bajnokiján

  • Tomihmv
megosztom

Hiányzói ellenére kötelező siker előtt állnak Jürgen Kloppék, akik az egyik újoncot fogadják vasárnap az Anfield Roadon.

Három mérkőzés kerül terítékre vasárnap a Premier League-ben, melyek közül elsőként a Liverpool-Brentford meccsel foglalkozunk. A fogadóirodák szerint igen egyértelműnek tűnik a találkozó, átlagosan ugyanis 1.30-szoros pénzért fogadhatunk a hazaiakra háromesélyben.

3610143

A Vörösök felemás passzban vannak, az utolsó hat tétmeccsükből csak egyet tudtak megnyerni rendes játékidőben, azt is a harmadosztály Shrewsbury ellen. Csütörtökön például úgy nem tudtak nyerni az Arsenal ellen, hogy a 24. perctől emberelőnyben voltak...

Természetesen az Brentford azért más kávéház, de szeptemberben csak 3-3-ra voltak jók Kloppék az újonc otthonában, mindemellett ezúttal jó néhány hiányzójuk lesz. Szalah, Mané és Keita az Afrika Kupán való szereplése miatt marad ki, míg Elliott, Thiago, Origi és Phillips sérülésnek köszönhetően figyelheti csak a lelátóról társait.

Ami a vendégeket illeti, a Brentford pocsékul zárta a karácsonyi etapot (zsinórban három zakó), de az új év első két meccsét behúzta. Előbb az Aston Villát győzte le 2-1-re, majd a negyedosztályú Port Vale otthonában nyert 4-1-re az FA Kupa keretein belül. Azonban hétközi meccse, a Southampton elleni bepótolt bajnoki, enyhén szólva sem sikerült, hiszen 4-1-re kapott ki délen.

Hiányzók terén nem állnak rózsásan, Raya, Goode, Dasilva, Onyeka biztosan kimarad, míg Zanka, Jeanvier, Canós és Henry szereplése kérdéses, de a hírek szerint még nem lesznek játékra alkalmas állapotban a hét utolsó napján.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Noha a hazaiaknál a kimaradók a bajnoki találatok több, mint felét szerezték (52-ből 29-et), nem kérdés, hogy így is ők az esélyesek. Azonban benne van a pakliban, hogy a teher nélkül, felszabadultan futballozható Brentford, ahogy szeptemberben, úgy is most is meglepi a 'Poolt.

Mindez ugyanakkor szerintünk kimerülhet abban, hogy betalálnak az Anfield Roadon, viszont vereséget szenvednek. Vagyis arra tippelünk, hogy a Liverpool megnyeri a mérkőzést, de mindkét csapat betalál, amely opcióra háromszoros pénzért fogadhatunk partnerirodánkban.

{"headTitle":"Liverpool - Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-16 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool nyer és mindkét csapat szerez gólt","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610143] 2022-01-16 15:00:00 Liverpool - Brentfordx;
megosztom